'Вечити дерби' највећи на свијету!

Фудбалски фанатици из продукције "Цопа 90" одабрали српски "вечити дерби" као највећи на свету! А, обишли су многе велике утакмице! Погледајте њихов Топ 10, као и најснажније утиске из Београда.

Фудбал 11.09.2014 | 19:45
'Вечити дерби' највећи на свијету!

Квалитет домаћег фудбала одавно је низак (најблаже речено), али је зато страст иста као у славнија времена. И странце одушевљава!

Група ентузијаста из продукције "Цопа 90" посетила је Београд прошлог пролећа и уживо пратила 146. "вечити дерби", одигран у Хумској.

"Ови људи можда не гледају најбољи фудбал, али имају нешто што нема нико", констатовали су усхићено.

Неколико месеци затим, направили су топ листу најбољих дербија и окршај београдских тимова сврстали на сам врх. Назвали су га "највећим дербијем"!

"Број један је невероватан дерби, у невероватном граду, између два историјска тима. То су Партизан и Црвена звезда. То је београдски дерби. Та два тима имају најстраственије могуће навијаче. Морате видети спектакл београдског дербија да би поверовали у то. Ако стекнете прилику, потрудите се да и лично присуствујете тој утакмици", саветовано је навијачима широм света, уз упозорење:

"Само, не носите са собом ништа запаљиво".

Топ листа Цопа 90:

10. Галатасарај - Фенербахче
9. Ујпешт - Ференцварош
8. Барселона - Реал Мадрид
7. Пењарол - Насионал
6. Рома - Лацио
5. Ал Ахли - Замалек
4. Фламенго - Флуминенсе
3. Селтик - Ренџерс
2. Бока - Ривер
1. Партизан - Црвена звезда

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

немања

11.09.2014 18:20

кога брига, највеци смо и по стопи самоубистава , силовања , туца, опијања , писите о томе то је битно а неки дерби нису у стању да се пласирају 10 година у Лигу првака

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко-Бања лука

11.09.2014 21:33

Ајде ћути психо један немања

ОДГОВОРИТЕ