'Večiti derbi' najveći na svijetu!

Fudbalski fanatici iz produkcije "Copa 90" odabrali srpski "večiti derbi" kao najveći na svetu! A, obišli su mnoge velike utakmice! Pogledajte njihov Top 10, kao i najsnažnije utiske iz Beograda.

Fudbal 11.09.2014 | 19:45
'Večiti derbi' najveći na svijetu!

Kvalitet domaćeg fudbala odavno je nizak (najblaže rečeno), ali je zato strast ista kao u slavnija vremena. I strance oduševljava!

Grupa entuzijasta iz produkcije "Copa 90" posetila je Beograd prošlog proleća i uživo pratila 146. "večiti derbi", odigran u Humskoj.

"Ovi ljudi možda ne gledaju najbolji fudbal, ali imaju nešto što nema niko", konstatovali su ushićeno.

Nekoliko meseci zatim, napravili su top listu najboljih derbija i okršaj beogradskih timova svrstali na sam vrh. Nazvali su ga "najvećim derbijem"!

"Broj jedan je neverovatan derbi, u neverovatnom gradu, između dva istorijska tima. To su Partizan i Crvena zvezda. To je beogradski derbi. Ta dva tima imaju najstrastvenije moguće navijače. Morate videti spektakl beogradskog derbija da bi poverovali u to. Ako steknete priliku, potrudite se da i lično prisustvujete toj utakmici", savetovano je navijačima širom sveta, uz upozorenje:

"Samo, ne nosite sa sobom ništa zapaljivo".

Top lista Copa 90:

10. Galatasaraj - Fenerbahče
9. Ujpešt - Ferencvaroš
8. Barselona - Real Madrid
7. Penjarol - Nasional
6. Roma - Lacio
5. Al Ahli - Zamalek
4. Flamengo - Fluminense
3. Seltik - Rendžers
2. Boka - River
1. Partizan - Crvena zvezda

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

nemanja

11.09.2014 18:20

koga briga, najveci smo i po stopi samoubistava , silovanja , tuca, opijanja , pisite o tome to je bitno a neki derbi nisu u stanju da se plasiraju 10 godina u Ligu prvaka

ODGOVORITE
Name

Milojko-Banja luka

11.09.2014 21:33

Ajde ćuti psiho jedan nemanja

ODGOVORITE