ДВ: Едо Мурић је и званично наш

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић рекао је да је јако задовољан што је Едо Мурић дошао у тај београдски клуб.

Кошарка 11.09.2014 | 19:00
ДВ: Едо Мурић је и званично наш

"Мурић је овог четвртка потписао трогодишњи уговор и јако сам задовољан његовим доласком. Он је своју љубав и зељу да игра за Партизан показао самим овим чином и представља велико појачање за клуб. Мислим да ће играње у Партизану значити његовој даљој каријери",рекао је Вујошевић агенцији Бета.

Досадашњи кошаркаш словеначке Крке Мурић је треће појачање Партизана у летњем прелазном року, после Андреје Милутиновића и Јаниса Кузелоглуа.

Са друге стране, како Тањуг преноси речи менаџера овог кошаркаша, Миодрага Ражнатовића, "Мурић је пре неколико минута потписао уговор са Партизаном. Његов долазак у Београд очекује се у понедељак".

Мурић има 22 године, висок је 202 центиметра и игра на позицији ниског крила. Прошле сезоне у Јадранској лиги просечно је постизао 13,4 поена, 4,7 скокова, 1,6 асистенција и 1,4 украдених лопти у дресу Крке из Новог Места.

Са репрезентацијом Словеније наступао је на Светском првенству у Шпанији, где је за скоро 15 минута на паркету имао учинак од 3,4 поена и два скока.

"Поносан сам, остварио сам дечачки сан, обући ћу црно-бели дрес и играти пред најбољом публиком на свету", написао је Мурић на Твитеру.

Коментари / 0

Оставите коментар