DV: Edo Murić je i zvanično naš

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da je jako zadovoljan što je Edo Murić došao u taj beogradski klub.

Košarka 11.09.2014 | 19:00
DV: Edo Murić je i zvanično naš

"Murić je ovog četvrtka potpisao trogodišnji ugovor i jako sam zadovoljan njegovim dolaskom. On je svoju ljubav i zelju da igra za Partizan pokazao samim ovim činom i predstavlja veliko pojačanje za klub. Mislim da će igranje u Partizanu značiti njegovoj daljoj karijeri",rekao je Vujošević agenciji Beta.

Dosadašnji košarkaš slovenačke Krke Murić je treće pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku, posle Andreje Milutinovića i Janisa Kuzeloglua.

Sa druge strane, kako Tanjug prenosi reči menadžera ovog košarkaša, Miodraga Ražnatovića, "Murić je pre nekoliko minuta potpisao ugovor sa Partizanom. Njegov dolazak u Beograd očekuje se u ponedeljak".

Murić ima 22 godine, visok je 202 centimetra i igra na poziciji niskog krila. Prošle sezone u Jadranskoj ligi prosečno je postizao 13,4 poena, 4,7 skokova, 1,6 asistencija i 1,4 ukradenih lopti u dresu Krke iz Novog Mesta.

Sa reprezentacijom Slovenije nastupao je na Svetskom prvenstvu u Španiji, gde je za skoro 15 minuta na parketu imao učinak od 3,4 poena i dva skoka.

"Ponosan sam, ostvario sam dečački san, obući ću crno-beli dres i igrati pred najboljom publikom na svetu", napisao je Murić na Tviteru.

Komentari / 0

Ostavite komentar