Адвокат озбиљно причао са Митровићем

Незадовољан понашањем нашег нападача на тренинзима, нови селектор Србије наводно је изрекао последњу опомену шпицу Андерлехта пред почетак квалификација за ЕУРО 2016.

Фудбал 09.09.2014 | 15:15
Адвокат озбиљно причао са Митровићем

Прво окупљање репрезентације Србије са новим селектором Диком Адвокатом није прошло без проблема.

Или, боље рећи, проблема у настајању.

Наиме, Адвокат је наводно имао озбиљан разговор са првом нападачком опцијом нашег тима у претходном периоду, Александром Митровићем из Андерлехта. "Наше новине", позивајући се на добро упућен извор близак националном тиму, наводи да је Адвокат био незадовољан "Митроголовим" понашањем на тренинзима.

"Холанђанину се није допало оно што је видео од Митровића током пет дана у Старој Пазови, а највише му смета што слабо ради без лопте и скоро нема учинак у дефанзиви", каже неименовани саговорник.

"Адвокат, наравно, врло пажљиво прати Митровића у Андерлехту. Свестан је његових квалитета, међутим, има и ствари које му се нису свиделе. Митровић на тренинзима делује тромо и прилично незаинтересовано. Неки тренери са другачијим схватањима умеју да толеришу играче који се 'пале' тек када добију лопту, међутим, адвокат нема превише разумевања. Филип Ђорђевић, с друге стране, крајње озбиљно схвата сваки тренинг, боље се креће, делује агресивније и за сада је он прва опција на позицији нападача", наводи исти извор.

У тексту се наводи да о некој озбиљној конфронтацији на релацији Адвокат - Митровић нема говора, али и да би млади нападач морао јако озбиљно да схвати ову критику и опомену.Адвокат је Французима супротставио поставу са Ђорђевићем у нападу, док је Митровић заиграо у другом полувремену.

Коментари / 0

Оставите коментар