Advokat ozbiljno pričao sa Mitrovićem

Nezadovoljan ponašanjem našeg napadača na treninzima, novi selektor Srbije navodno je izrekao poslednju opomenu špicu Anderlehta pred početak kvalifikacija za EURO 2016.

Fudbal 09.09.2014 | 15:15
Advokat ozbiljno pričao sa Mitrovićem

Prvo okupljanje reprezentacije Srbije sa novim selektorom Dikom Advokatom nije prošlo bez problema.

Ili, bolje reći, problema u nastajanju.

Naime, Advokat je navodno imao ozbiljan razgovor sa prvom napadačkom opcijom našeg tima u prethodnom periodu, Aleksandrom Mitrovićem iz Anderlehta. "Naše novine", pozivajući se na dobro upućen izvor blizak nacionalnom timu, navodi da je Advokat bio nezadovoljan "Mitrogolovim" ponašanjem na treninzima.

"Holanđaninu se nije dopalo ono što je video od Mitrovića tokom pet dana u Staroj Pazovi, a najviše mu smeta što slabo radi bez lopte i skoro nema učinak u defanzivi", kaže neimenovani sagovornik.

"Advokat, naravno, vrlo pažljivo prati Mitrovića u Anderlehtu. Svestan je njegovih kvaliteta, međutim, ima i stvari koje mu se nisu svidele. Mitrović na treninzima deluje tromo i prilično nezainteresovano. Neki treneri sa drugačijim shvatanjima umeju da tolerišu igrače koji se 'pale' tek kada dobiju loptu, međutim, advokat nema previše razumevanja. Filip Đorđević, s druge strane, krajnje ozbiljno shvata svaki trening, bolje se kreće, deluje agresivnije i za sada je on prva opcija na poziciji napadača", navodi isti izvor.

U tekstu se navodi da o nekoj ozbiljnoj konfrontaciji na relaciji Advokat - Mitrović nema govora, ali i da bi mladi napadač morao jako ozbiljno da shvati ovu kritiku i opomenu.Advokat je Francuzima suprotstavio postavu sa Đorđevićem u napadu, dok je Mitrović zaigrao u drugom poluvremenu.

Komentari / 0

Ostavite komentar