ЕП, квалификације: Вечерас осам мечева

Вечерас се настављају квалификације за Европско првенство у Француској 2016. године, а на распореду ће бити осам мечева.

Фудбал 09.09.2014 | 14:45
ЕП, квалификације: Вечерас осам мечева

Поред сусрета наше репрезентације са Кипром, у оквиру групе Б биће одиграна још једна утакмица. Гарет Бејл и друштво из Велса биће на лакшем испиту у Андори, гдје би све осим побједе гостујућег тима било равно великој сензацији. Сусрет Андоре и Wалеса почиње у истом термину као и меч у Зеници, у 20 сати и 45 минута.

У истом термину су на распореду још неки занимљиви сусрети, а истиче се дуел између Чешке и Холандије.

Ништа мање занимљиво не би требало бити ни у Норвешкој, гдје ће домаћа селекција дочекати Италију, док ће вјероватно неизвјесно бити и на Исланду гдје ће гостовати Турска.

Хрватска ће квалификације отворити лаганом утакмицом на домаћем терену против Малте гдје се очекује сигурна побједа наших западних сусједа који су, баш као и ми, остали без неколико важних играча који су се опростили од репрезентативног дреса по завршетку Мундијала.

Биће то прилика да се домаћој публици у најбољем свјетлу представе неке нове снаге као што су Халиловић, Крамарић, Чоп и многи други.

Двије утакмице почињу од 18 сати, а састају се Азербејџан и Бугарска у оквиру групе Х, те Казахстан и Латвија у групи А.

Коментари / 0

Оставите коментар