Змајеви: Нови циклус - иста очекивања

Пред Сафетом Сушићем и репрезентативцима Босне и Херцеговине је нови квалификациони циклус.

Фудбал 09.09.2014 | 14:00
Змајеви: Нови циклус - иста очекивања

Послије успјеха у прошлом циклусу и пласмана на велику смотру по први пут од независности Босне и Херцеговине, Змајеви ће овог пута уз промијењени формат такмичења тражити свој први пласман на Европско првенство.

Након што смо прије двије године заустављени у баражу, а претходно у пар наврата у групи, али тек на самом крају квалификација, Змајеви овог пута теоретски и са треће позиције у групи могу до Француске.

Важно је пред вечерашњи меч истаћи да у репрезентацији дувају неки нови вјетрови. Нови циклус дочекујемо без Емира Спахића, Звјездана Мисимовића и Сенијада Ибричића, а улога капитена и лидера тима припала је Едину Џеку.

Сафет Сушић је одлучио у ватру гурнути нове, младе играче, као и шансу коначно пружити играчима из домаћег првенства што је за сваку похвалу. Тако ће вечерас вјероватно важну улогу у тиму имати новајлија Сањин Прцић, те Тино Свен Сушић, као и Тони Шуњић, односно Мухамед Бешић који су својим играма у посљедње вријеме показали да су велики добитак за репрезентацију.

Змајеви су такође пред овај циклус промијенили и навике када су у питању припреме. Промијењен је кућни ред, играчи сада и званично имају кодекс понашања, али и савремен тренинг центар у којем им ништа не недостаје.

Наши вечерашњи противници немају звучна имена у свом тиму, а у Зеницу су дошли с циљем да нам на старту помрсе рачуне. Уз максималан приступ и озбиљност наших репрезентативаца у жељени резултат нико не сумња.

Вјетар у леђа без сумње ће бити сјајна публика на зеничком стадиону који нове квалификације такође дочекује у новом руху.

Коментари / 0

Оставите коментар