Стиже 100 милиона у Партизан?!

Русу имају намеру да купе Црвену звезду, док Аустријанци и Швеђани Партизан. Одавно се провлачи кроз медије да је Гаспром заинтересован за црвено-беле, а сада један инвестициони фонд из Аустрије и други из Шведске желе да уложе у црно-беле.

Фудбал 09.09.2014 | 09:45
Стиже 100 милиона у Партизан?!

Преговори Владе, како преноси Информер, увелико су у току и према њиховим сазнањима спремни су да ставе на сто 100.000.000 долара.
“Обављени су разговори са аустријским инвестиционим фондом који је познат по улагању у спорт. Аустријанци желе да купе Партизан и изграде нови стадион са пословним и стамбеним комплексом. Како ствари стоје, њихова понуда би могла да се креће између 80 и 110 милиона долара. Најреалније је да то буде округло сто милиона, али све зависи од стадиона. Аустријанци желе нов, модеран стадион, јер сматрају да без квалитетне инфраструктуре нема напретка. С друге стране, постоји могућност да црно-бели, Звезда и Србија добију заједнички национални стадион”, преноси извор Информера.

Последњој рунди преговора треба да присуствују и представнци Инвенстиционог фонда из Шведске, као и из Француске.
“Французима је најинтересантнија Војводина и рецимо да се у преговорима са њима отишло најдаље. Швеђанима је занимљивији Партизан, али су они спремни да и да се оријентишу искључиво на улагање у инфраструктуру. Сад се само поставља питање хоће ли оба вечита ривала реновирати стадионе, добити нове на постојећим локацијама или ће бити изграђена заједничка ‘кућа’”.

Без обзира што су демантовали, Гаспром је и даље најозбиљнији кандидат за куповину Звезде.
“Наравно, они су прва и засад најозбиљнија опција. Ти преговори иду својим током и нико не жели да пренагљује. Влада Србије једино планира да Звезда, Партизан и Војводина у исто време добију власнике, да се не би стекла слика како је било који од та три клуба фаворизован, закључио је извор Информера.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Југа

09.09.2014 07:49

Некада у Југославији која сила од клубова, данас просјачки штап.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБОЉУБ

09.09.2014 09:56

Јесте али та шпрдња од Југославије је била умјетничка творевина разних шпијуна а и највећа грешка КРАЉЕВИНЕ СРБИЈЕ што је ишла у пакт са тим народима све и напријед до коначног изумирања СРПСКОГ НАРОДА И ДРЖАВЕ што је и био једини циљ,док су остали добили оно што никада нису ни заслужили ни имали јер су се потурчили и покатоличили а то је држава.

ОДГОВОРИТЕ