Stiže 100 miliona u Partizan?!

Rusu imaju nameru da kupe Crvenu zvezdu, dok Austrijanci i Šveđani Partizan. Odavno se provlači kroz medije da je Gasprom zainteresovan za crveno-bele, a sada jedan investicioni fond iz Austrije i drugi iz Švedske žele da ulože u crno-bele.

Fudbal 09.09.2014 | 09:45
Stiže 100 miliona u Partizan?!

Pregovori Vlade, kako prenosi Informer, uveliko su u toku i prema njihovim saznanjima spremni su da stave na sto 100.000.000 dolara.
“Obavljeni su razgovori sa austrijskim investicionim fondom koji je poznat po ulaganju u sport. Austrijanci žele da kupe Partizan i izgrade novi stadion sa poslovnim i stambenim kompleksom. Kako stvari stoje, njihova ponuda bi mogla da se kreće između 80 i 110 miliona dolara. Najrealnije je da to bude okruglo sto miliona, ali sve zavisi od stadiona. Austrijanci žele nov, moderan stadion, jer smatraju da bez kvalitetne infrastrukture nema napretka. S druge strane, postoji mogućnost da crno-beli, Zvezda i Srbija dobiju zajednički nacionalni stadion”, prenosi izvor Informera.

Poslednjoj rundi pregovora treba da prisustvuju i predstavnci Invensticionog fonda iz Švedske, kao i iz Francuske.
“Francuzima je najinteresantnija Vojvodina i recimo da se u pregovorima sa njima otišlo najdalje. Šveđanima je zanimljiviji Partizan, ali su oni spremni da i da se orijentišu isključivo na ulaganje u infrastrukturu. Sad se samo postavlja pitanje hoće li oba večita rivala renovirati stadione, dobiti nove na postojećim lokacijama ili će biti izgrađena zajednička ‘kuća’”.

Bez obzira što su demantovali, Gasprom je i dalje najozbiljniji kandidat za kupovinu Zvezde.
“Naravno, oni su prva i zasad najozbiljnija opcija. Ti pregovori idu svojim tokom i niko ne želi da prenagljuje. Vlada Srbije jedino planira da Zvezda, Partizan i Vojvodina u isto vreme dobiju vlasnike, da se ne bi stekla slika kako je bilo koji od ta tri kluba favorizovan, zaključio je izvor Informera.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Juga

09.09.2014 07:49

Nekada u Jugoslaviji koja sila od klubova, danas prosjački štap.

ODGOVORITE
Name

SRBOLJUB

09.09.2014 09:56

Jeste ali ta šprdnja od Jugoslavije je bila umjetnička tvorevina raznih špijuna a i najveća greška KRALJEVINE SRBIJE što je išla u pakt sa tim narodima sve i naprijed do konačnog izumiranja SRPSKOG NARODA I DRŽAVE što je i bio jedini cilj,dok su ostali dobili ono što nikada nisu ni zaslužili ni imali jer su se poturčili i pokatoličili a to je država.

ODGOVORITE