Коларов ''поцјепао мрежу'' Србија - Фрацуска -1:1

Леви бек Орлова пројектилом у 80. минуту спасио наш тим пораза на дебију новог селектора Дика Адвоката - 1:1. 

Фудбал 08.09.2014 | 07:17
Коларов ''поцјепао мрежу'' Србија - Фрацуска -1:1

Велика је штета што се бодови против Француске, домаћина наредног Европског шампионата, не рачунају јер би фудбалска репрезентација Србије од првог кола групе ”И” кренула са бодом против великог ривала, пошто су Орлови успели да остану непоражени на дебију новог селектора – 1:1 (0:1).

Стрелац водећег гола за госте био је Пол Погба, након грешке одбране Србије у 13. минуту, али је правичан реми Србији донео Александар Коларов бомбом у 80. минуту. Могла је Србија и до победе у 87. минуту, али је Лорис показао да је одличан голман када је практично из гола извукао лопту после шута Ивановића.

Нису Французи показали неку фудбалску величину, али је и српски тим био индиспониран на дебију новог селектора Дика Адвоката све до последњих десетак минута.

Најбоље прилике, не рачунајући Тошићев ударац средином првог полувремена, Орлови су имали након прекида. Ивановић је у 45. минуту погодио пречку након центаршута везисте ЦСКА, али је судија Штарк свирао фаул у нападу, док је Коларов средином другог дела сјајно извео слободњак који је Лорис избацио у корнер.

Затресао је дефанзивац Манчестер Ситија мрежу Петлова у 48. минуту, али је асистент Марковић био у офсајду тако да је на семафору остало 1:0. А, могло је врло лако да буде два гола вишка за Французе непосредно након почетка другог дела када је Стојковић маестрално одбранио шутеве, најпре Кабеле, а потом и Ремија.

Поменути слободњак Коларова био је увод у оно што је уследило у финишу полувремена. Орлови су кратко одиграли комбинацију током слободњака, Ивановић је оставио лопту за Коларова, а заменик капитена је практично поцепао мрежу Француза.

Реми по мери оба тима, када се узме у обзир да су обе екипе имале своје ”блиставе минуте”, али оно што свакако брине јесте то што се наставља мала посета на стадионима када национални тим игра своје мечеве.

СРБИЈА – ФРАНЦУСКА 1:1
(Коларов 80 – Погба 13)

Србија: Стојковић – Ивановић, Настасић, Митровић, Коларов – Гудељ (Кузмановић 60), Матић – Тошић, Тадић (Ђуричић 60), Марковић – Ђорђевић (Митровић 75).

Француска: Лорис – Сања, Варан, Матје, Диње – Шнајдерлин, Сисоко, Погба (Матуиди 74), Кабај, Кабела (Ланказете 60) – Реми (Бензема 60).

 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

питам се питам

08.09.2014 05:31

Када ће доћи дан, а да наши фудбалери када играју за репрезентацију ниси "индиспонирани"?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

08.09.2014 05:39

Сутра игра БиХ квалификације, баш ме интересује хоће ли бити извјештаја..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ћери

08.09.2014 07:20

Босанац, па ваљда треба да буде и тај извјештај и сваки следећи кад игра и Босна и Србија , не знам ја да се питам ја би тако .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

08.09.2014 07:39

Ре.Церисе..зато ја и писем зато сто има извјестаја кад игра Србија а кад је БиХ играла Или треба да игра на Бнтв нема извјестаја. Надам се да цете објавити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко-Бања лука

08.09.2014 08:06

Ајде босанац не лупај јер ће онда онај стереотип како су босанци ударени и бити тачан,ако неко извјештава о бих то је бн,и мени иде лично то на живце јер не доживљавам бих својом репрезентацијом,ова ми је много дража јер се химна пјева о мом народу,застава припада мом народу а и крсте се у већини за разлику од бих,а што се тиче бн па ту сте ви муслићи у већини јер бн кочи СРБЕ пззз

ОДГОВОРИТЕ