Мирослав Илић: Швалерација је опасна!

Мирослав Илић одлично зна кад је време да се повуче са естраде и зато душебрижницима не дозвољава да од њега, како каже, праве магарца.

Србија 07.09.2014 | 19:14
Мирослав Илић: Швалерација је опасна!

Свестан је да неки желе да му виде леђа, али то задовољство им скоро неће приуштити. Славуј из Мрчајеваца завршио је рад на новом албуму, а публика ће од 13. септембра моћи да га види и у другачијем светлу јер је члан жирија „Пинкових звезда“ заједно са Цецом Ражнатовић, Харисом Џиновићем, Бором Чорбом и Марином Туцаковић.

У интервјуу за Курир легенда народне музике открива како би се снашао да се нађе у љубавном троуглу, као што је то случај с његовим колегом Шабаном Шаулићем, који је због младе певачице Иване Неговановић Цуце умало уништио брак.

- Злато моје, опасне су то игре, не бих се ја петљао у те ствари. Немојте мене да мешате у тако нешто, нисам вам ја за то.

Многи причају како је дошло време да се повучете са естраде.
-Знам да има оних који би то много волели. Постоје неки људи који одавно маштају да се склоним са естраде. Али ја нисам магарац, одлично видим и процењујем где ми је место. Ако ми очи говоре да испред мене има довољан број људи који желе и даље да ме слушају, ти који желе да се повучем неће ми видети леђа.

Због чега душебрижници мисле да сте дојадили „Богу и народу“?
- То ме не занима! Још се не осећам амортизовано. У одличној сам форми и кондицији. Поновићу, нисам магарац који мисли да може вечно да траје. Када схватим да мојој публици више нисам потребан, тада ћу окачити микрофон о клин.

Замара ли вас учешће у музичком шоу „Пинкове звезде?
-Истина је да снимања „Пинкових звезда“ трају по цео дан, али није ми досадно. Има сјајних младих певача и плашим се да ће жири имати велики проблем да се одлучи ко треба да иде даље. Оне које смо одабрали су праве бабароге и нема сумње да ће публика уживати у квалитету.

Најавили сте нови албум, који ускоро треба да изађе за ПГП РТС?
-Одавно нисам снимао нове песме и зато сам срећан што ће нови албум коначно угледати светлост дана. Албум са осам нових песама носи назив по једној балади „Волим те неизлечиво“. Не желим да звучим претенциозно, али ја сам задовољан. Трудио сам се да после толико година пред публику изађем чистог образа.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ЈЕЛЕНА ТРУБАРАЦ

07.09.2014 17:58

ТИ СИ МИРОСЛАВЕ ЛЕГЕНДА !!! ОБОЗАВАМ ТЕ !!!СРЕТНО БАР ДО СТОТКЕ !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тамо Далеко Бреее

07.09.2014 19:50

Лаже он ко пас, има непризнато дете у Америци, сина ваљда. Али мало маркетинга о постењу ниста не скоди. Типицна српска прица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

није постен

08.09.2014 03:25

Волио сам га као пјевача све до неки дан. На прослави БЕМЕ тако се увлачио Милораду да ми се згадио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

м.в.07.09.2014

08.09.2014 05:52

Ова корњача ја читаву каријеру вирила из гузице ко је год бијо на власти а већина пјевача и глумаца би појела говно пред камерам за паре видите да се у свашта претварају

ОДГОВОРИТЕ