Србији одговарају мир и стабилност

Лидер Српске напредне странке Алекдандар Вучић поручио је данас да Србији одговара да има мир и стабилност, да је на путу ка Европској унији и да има најбољу могућу сарадњу са Руском Федерацијом.

Србија 03.09.2014 | 18:24
Србији одговарају мир и стабилност

Вучић је рекао и да за СНС постоји само једна светиња, а то је Србија и да се за њу бори, те да је њихов посао да буду слуге, али свог народа - грађана Србије.

Он је на предизборном скупу у Мајданпеку, пред локалне изборе 7. септембра у том месту, рекао да је Србија наша отаџбина и домовина, да се за њу боримо и да то није било лако, да су наилазили на безброј проблема, затекли опустошену кућу без касе, а да су многи причали да ће морати да служе некима другима.

"Ја сам на почетку свог мандата рекао да је наш посао да будемо слуге, али свог народа - грађана Србије", рекао је Вучић.

"И као што немам право да склоним Србију са европског пута, исто тако немам право да кажем нашим воћарима, повртарима, пољопривредницима, привредницима и грађанима да ћемо данас да забијемо нож у леђа Русији зато што то тако Србији одговара", рекао је Вучић.

Поручивши да Србији одговара да има мир и стабилност, да је на путу за ЕУ и да има најбољу могућу сарадњу са Руском Федерацијом, Вучић је рекао да то понекад мора да каже и немачкој канцеларки Ангели Меркел и руском председнику Владимиру Путину, и да свако има по нешто да замери, али да је најважније да људи у Србији знају и осећају да је све оно што су радили у њиховом интересу.

Он је грађанима Мајданпека поручио да нигде не одлази како би причао неистине и давао лажна обећања и додао да ће се наћи инвеститор за рудник Церово, а држава Србија ће улагати и у рудник Мајданпек и Кривељ, где ће бити нових стотину запослених.

Како је навео, мораће у потпуности да се подигне и Златара Мајданпек.

"Ми хоћемо да овај град буде од бакра, злата и сребра саздан", рекао је Вучић и додао да они неће као претходници гледати да узму проценат и да са пуним коферима иду својим кућама. Као најважнију ствар Вучић је подвукао запошљавање и назначио да је у последњих пет месеци, што се није десило последњих 20 година, пет месеци за редом постоји смањење броја незапослених.

"Има ли лепше и значајније вести", упитао је лидер СНС који је прецизирао да је сваког месеца, три до четири хиљаде више запослених "него оних који су, не дај боже, изгубили посао".

Скупу се обратио и председник Покрета социјалиста Александар Вулин који је поручио: "ми нећемо потрошити будућност наше деце".

Како је навео, Србија тражи истину и добиће истину, а Србија је такође добила и свог вођу, Александра Вучића, управо зато што говори истину и ради за свој народ и земљу.

Кандидат напредњака за председника општине Дејан Вагнер позвао је грађане да гласају за ту листу уз молбу да не буду само посматрачи промена, већ да у њима активно учествују.


Коментари / 0

Оставите коментар