Ухваћен хакер голишавих слика

Брајан Хамаде оптужен је за крађу голишавих слика холивудских звезда, али он тврди да му неко смешта.

Свијет 02.09.2014 | 13:20
Ухваћен хакер голишавих слика

Амерички софтвер инжењер, Брајан Хамаде, оптужен је да је управо он поставио на Интернет хаковане голишаве слике холивудских звезда.Он тврди да му неко смешта и да му је живот упропашћен након што је ова информација процурела. 

Брајана су ухватили када је покушао да прода интимну фотографију Џенифер Лоренс у замену за Биткоин (Интернет новац). Она и још 100 јавних личности нашли су се на листи овог хакера.Хамаде је поставио неке слике на сајт "Реддит", користећи корисничко име "БлунтМастерминд" и покушао да их прода за по 100 долара. Он пориче да је он управо тај хакер.

Он је признао да је испао идиот што је у први мах тврдио да је прави хакер и рекао је да је слика коју је покушао да прода лажна.

- Ја не стојим иза овога. Ја сам лагао како би зарадио биткоине са фотошопираним сликама – изјавио је  Брајан за МаиОнлине.

Он је поставио фотографију свог фолдера (где су приказане фотографије) на којој се виде имена мрежних хард дискова који су повезани са његовим рачунаром. "4Цхан" корисници су ово одмах приметили и врло брзо пронашли пост другог корисника у коме се виде идентична имена и закључили да је у питању иста особа.

Коментари / 0

Оставите коментар