Uhvaćen haker golišavih slika

Brajan Hamade optužen je za krađu golišavih slika holivudskih zvezda, ali on tvrdi da mu neko smešta.

Svijet 02.09.2014 | 13:20
Uhvaćen haker golišavih slika

Američki softver inženjer, Brajan Hamade, optužen je da je upravo on postavio na Internet hakovane golišave slike holivudskih zvezda.On tvrdi da mu neko smešta i da mu je život upropašćen nakon što je ova informacija procurela. 

Brajana su uhvatili kada je pokušao da proda intimnu fotografiju Dženifer Lorens u zamenu za Bitkoin (Internet novac). Ona i još 100 javnih ličnosti našli su se na listi ovog hakera.Hamade je postavio neke slike na sajt "Reddit", koristeći korisničko ime "BluntMastermind" i pokušao da ih proda za po 100 dolara. On poriče da je on upravo taj haker.

On je priznao da je ispao idiot što je u prvi mah tvrdio da je pravi haker i rekao je da je slika koju je pokušao da proda lažna.

- Ja ne stojim iza ovoga. Ja sam lagao kako bi zaradio bitkoine sa fotošopiranim slikama – izjavio je  Brajan za MaiOnline.

On je postavio fotografiju svog foldera (gde su prikazane fotografije) na kojoj se vide imena mrežnih hard diskova koji su povezani sa njegovim računarom. "4Chan" korisnici su ovo odmah primetili i vrlo brzo pronašli post drugog korisnika u kome se vide identična imena i zaključili da je u pitanju ista osoba.

Komentari / 0

Ostavite komentar