СДС донира одблокирана средства школама

Како су раније обећали, Српска демократска странка ће 540.000 КМ - средства која им је одблокирао ОХР донирати за обнову школа које су оштећене у мајским поплавама. Једна од школа је ОШ у Дворовима код Бијељине. У овој школи су поплаве итекако оставиле трага. Средствима СДС-а у износу од 80 хиљада КМ успјеће не само да санирају насталу штету, већ и да промијене одавно дотрајалу дрвену столарију.

Република Српска 29.08.2014 | 22:23
СДС донира одблокирана средства школама

Деблокирани новац, умјесто у кампању, СДС ће уложити у обнову школских објеката. Биће обновљене двије основне школе у Бијељини, у Дворовима Основна школа „Меша Селимовић", у Добоју Основна школа „Доситеј Обрадовић" и Средњошколски центар "Никола Тесла" у Шамцу.

Према ријечима директора ОШ у Дворовима код Бијељине Јелице Зекић, помоћ СДС-а биће од велике помоћи. У овој школи поплаве су итекако оставиле траг. Причињена штета износи око 80 хиљада КМ.

“Захвалила бих се свима који учествују у помоћи образовању. Средства која нам је СДС дала на располагање ће нам добро доћи”, истакла је Зекићева.

“На овај начин ми показујемо да уколико смо заиста опредјељени да оно што заиста можемо да ставимо на располагање у превазилажењу кризе, она заиста и може бити превазиђена. Друштвени односи у РС требало би да буду поредани тако да сарадјујемо медјусобно, да се помажемо, уједињујемо у рјешавању проблема, и да у приоритет нашег интересовања ставимо економска питања која су често узрок свих наших проблема” напомиње Огњен Тадић, потпредсједник СДС-а.

Тадић је истакао да СДС није партијски дијелио мјеста у којима ће обновити школе и да ће поред школа у РС-у бити обновљене и основне школе у Маглају и Домаљевцу, јер су, како каже, и други прискочили РС у помоћ када је било најтеже.

БН ТВ

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

домаци странац

29.08.2014 20:33

Свака цаст. То је партија која је спасила српски народ од истребљења и партија која це опет да спаси српски народ од истребљења. Хвала вам !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЊеговоВ

29.08.2014 20:49

Свака цаст за СДС и Огњена,овако се гради дрзава и повјерење у власт. Ово је за сваку похвалу и за глас у октобру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

29.08.2014 20:52

цеститам на потезу тако треба а не трпати само у своје дзепове. Народу је доста отимацине власти. Солидарност је потребна свима. Цеститке и сто нисте заборавили оне који су помагали кад је било најтезе. Овако морате и када преузмете власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бОЈАН

29.08.2014 20:55

Свака цаст! Имам 23 године. Никада нисам гласао. Гледам како ми се родитељи злопате јер су лопови све покрали, оробили предузеца која су некад била гиганти, па сад немају ни повезан стаз за пензију а камоли плату. Али овакав примјер тјера на размисљање. РЕСПЕЦТ. Подрска СДС-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира Добој

29.08.2014 21:01

Немам ријеци. За сваку похвалу је овакав потез. Да је до вас, гарантујем да се не би десавало ово од цега страхују многи родитељи у РС-ој. Зар да нам дјеца иду под саторе умјесто у сколе? Ако је Додику до сатора (а вјерујем да јесте јер их се узелио) нека му их.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радан

29.08.2014 21:05

Свака цаст. То је политицар, то је странка. Новац улозили у обнову скола, а не у кампању, у прасце и јагањце. Какви год да сте били, а нико није безгресан, правили сте и ви греске у корацима, политика коју протезирате је за сваку појхвалу. Заслузили сте, и имацете подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сумњиво

29.08.2014 22:25

Свака цаст за год Тадица Овако требају да се угледају снсд и њохови политицари, који плацају по 100км за глас у бн и околним мјестима... Цуо сам да је довољно да остаис само име и презе и бр лицне карте код снсд и они ти дају 100 км и за тебе попуне листиц... Залосно, то су паре насих родитеља и нас свих

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

30.08.2014 06:01

Они који се продају за 100 КМ нека знају да су себе и своју дјецу продали за смрдљивих сто марака, фуј! ЗАТО ТРЕБА ДА ИЗЛАЗНОСТ БУДЕ 70%, ТОЛИКО НЕ МОГУ КУПИТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

еко

30.08.2014 06:44

Излазност бираца це бити веца него икад...ради полтронства снсда

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

30.08.2014 07:07

Свака цаст!Увијек су били уз свој народ,тако и настављају.До побједе,због насе дјеце!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рубин

30.08.2014 07:11

Ове би паре,да су случајно стигле до баје и бајиних,давно завршиле у њиховим џеповима.Ма ,не би ни трепнули.Толики им је морал да су прескочили сваку границу људскости.Направили земљу безакоња,на принципу-кадија те тужи,кадија ти суди.Народе,памет у главу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар

30.08.2014 14:15

Свака част, тако се то ради! Тако се воли своја земља!

ОДГОВОРИТЕ