SDS donira odblokirana sredstva školama

Kako su ranije obećali, Srpska demokratska stranka će 540.000 KM - sredstva koja im je odblokirao OHR donirati za obnovu škola koje su oštećene u majskim poplavama. Jedna od škola je OŠ u Dvorovima kod Bijeljine. U ovoj školi su poplave itekako ostavile traga. Sredstvima SDS-a u iznosu od 80 hiljada KM uspjeće ne samo da saniraju nastalu štetu, već i da promijene odavno dotrajalu drvenu stolariju.

Republika Srpska 29.08.2014 | 22:23
SDS donira odblokirana sredstva školama

Deblokirani novac, umjesto u kampanju, SDS će uložiti u obnovu školskih objekata. Biće obnovljene dvije osnovne škole u Bijeljini, u Dvorovima Osnovna škola „Meša Selimović", u Doboju Osnovna škola „Dositej Obradović" i Srednjoškolski centar "Nikola Tesla" u Šamcu.

Prema riječima direktora OŠ u Dvorovima kod Bijeljine Jelice Zekić, pomoć SDS-a biće od velike pomoći. U ovoj školi poplave su itekako ostavile trag. Pričinjena šteta iznosi oko 80 hiljada KM.

“Zahvalila bih se svima koji učestvuju u pomoći obrazovanju. Sredstva koja nam je SDS dala na raspolaganje će nam dobro doći”, istakla je Zekićeva.

“Na ovaj način mi pokazujemo da ukoliko smo zaista opredjeljeni da ono što zaista možemo da stavimo na raspolaganje u prevazilaženju krize, ona zaista i može biti prevaziđena. Društveni odnosi u RS trebalo bi da budu poredani tako da saradjujemo medjusobno, da se pomažemo, ujedinjujemo u rješavanju problema, i da u prioritet našeg interesovanja stavimo ekonomska pitanja koja su često uzrok svih naših problema” napominje Ognjen Tadić, potpredsjednik SDS-a.

Tadić je istakao da SDS nije partijski dijelio mjesta u kojima će obnoviti škole i da će pored škola u RS-u biti obnovljene i osnovne škole u Maglaju i Domaljevcu, jer su, kako kaže, i drugi priskočili RS u pomoć kada je bilo najteže.

BN TV

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

domaci stranac

29.08.2014 20:33

Svaka cast. To je partija koja je spasila srpski narod od istrebljenja i partija koja ce opet da spasi srpski narod od istrebljenja. Hvala vam !

ODGOVORITE
Name

NjegovoV

29.08.2014 20:49

Svaka cast za SDS i Ognjena,ovako se gradi drzava i povjerenje u vlast. Ovo je za svaku pohvalu i za glas u oktobru.

ODGOVORITE
Name

kolaps

29.08.2014 20:52

cestitam na potezu tako treba a ne trpati samo u svoje dzepove. Narodu je dosta otimacine vlasti. Solidarnost je potrebna svima. Cestitke i sto niste zaboravili one koji su pomagali kad je bilo najteze. Ovako morate i kada preuzmete vlast.

ODGOVORITE
Name

bOJAN

29.08.2014 20:55

Svaka cast! Imam 23 godine. Nikada nisam glasao. Gledam kako mi se roditelji zlopate jer su lopovi sve pokrali, orobili preduzeca koja su nekad bila giganti, pa sad nemaju ni povezan staz za penziju a kamoli platu. Ali ovakav primjer tjera na razmisljanje. RESPECT. Podrska SDS-u.

ODGOVORITE
Name

Mira Doboj

29.08.2014 21:01

Nemam rijeci. Za svaku pohvalu je ovakav potez. Da je do vas, garantujem da se ne bi desavalo ovo od cega strahuju mnogi roditelji u RS-oj. Zar da nam djeca idu pod satore umjesto u skole? Ako je Dodiku do satora (a vjerujem da jeste jer ih se uzelio) neka mu ih.

ODGOVORITE
Name

Radan

29.08.2014 21:05

Svaka cast. To je politicar, to je stranka. Novac ulozili u obnovu skola, a ne u kampanju, u prasce i jaganjce. Kakvi god da ste bili, a niko nije bezgresan, pravili ste i vi greske u koracima, politika koju protezirate je za svaku pojhvalu. Zasluzili ste, i imacete podrsku.

ODGOVORITE
Name

Sumnjivo

29.08.2014 22:25

Svaka cast za god Tadica Ovako trebaju da se ugledaju snsd i njohovi politicari, koji placaju po 100km za glas u bn i okolnim mjestima... Cuo sam da je dovoljno da ostais samo ime i preze i br licne karte kod snsd i oni ti daju 100 km i za tebe popune listic... Zalosno, to su pare nasih roditelja i nas svih

ODGOVORITE
Name

BL

30.08.2014 06:01

Oni koji se prodaju za 100 KM neka znaju da su sebe i svoju djecu prodali za smrdljivih sto maraka, fuj! ZATO TREBA DA IZLAZNOST BUDE 70%, TOLIKO NE MOGU KUPITI.

ODGOVORITE
Name

eko

30.08.2014 06:44

Izlaznost biraca ce biti veca nego ikad...radi poltronstva snsda

ODGOVORITE
Name

Alan Ford

30.08.2014 07:07

Svaka cast!Uvijek su bili uz svoj narod,tako i nastavljaju.Do pobjede,zbog nase djece!

ODGOVORITE
Name

Rubin

30.08.2014 07:11

Ove bi pare,da su slučajno stigle do baje i bajinih,davno završile u njihovim džepovima.Ma ,ne bi ni trepnuli.Toliki im je moral da su preskočili svaku granicu ljudskosti.Napravili zemlju bezakonja,na principu-kadija te tuži,kadija ti sudi.Narode,pamet u glavu!

ODGOVORITE
Name

Aleksandar

30.08.2014 14:15

Svaka čast, tako se to radi! Tako se voli svoja zemlja!

ODGOVORITE