Како и шта ће Звезда сад без Милијаша?

Вукан Савићевић ће по свему судећи преузети бригу о организацији игре. Шанса за Михаила Ристића?

Фудбал 29.08.2014 | 14:45
Како и шта ће Звезда сад без Милијаша?

Живот без капитена, чин први у Љутице Богдана. Наравно, Црвена звезда има капитена пошто је траку преузео Никола Мијаиловић, али и велику рупу на средини терена насталу одласком Ненада Милијаша у Манису.
"Мики је био вођа", слеже раменима тренер црвено-белих Ненад Лалатовић.
"Али, кога нема без њега се мора. Мораћемо да ротирамо. Само, биће тешко надоместити његов одлазак. Он је имао велику улогу у нашем тиму", наставља у даху.

Међутим, то неће бити лак задатак, иако Звезда кад су креативни везњаци у тиму има и Милоша Босанчића, пројектованог за Милијашевог наследника, Данијела Аврамовског…
"Босанчић не тренира већ три дана… Аврамовском није стигао сертификат", одмахује руком шеф струке што упућује да ће бргзу о организацији игре преузети Вукан Савићевић, који се са почетком сезоне усталио у првом тиму црвено-белих.

У тој варијанти шансу би од првог минута могао да добије и млади Михаило Ристић. Милош Нинковић, који би врло лако могао да се врати у Звезду, сигурно неће већ сутра бити у конкуренцији . Али, Лалатовић не крије да би и те како волео кад би могао да рачуна на искусног везисту.
"О Нинету не треба трошити речи… Тренира са нама, а биће велико појачање ако се прикључи… Већ сам говорио да су нам потребни и искусни играчи. Треба да разговарамо са управом. Ја и даље стојим иза речи да бих волео да нам се врати и Луне", навео је Лалатовић подсетивши на давнашњу жељу у лику Александра Луковића.

За четврто коло Суперлиге, ипак, са провереним снагама. А противник нимало наиван.
"По мени, у госте нам долази најпријатније изненађење сезоне. Нису још примили гол, као ни ми. Ово је дерби кола. Али увек кажем да нас занима само победа. Знају да играју на резултат, Милић и Торбица су баш опасни. Одличан их тренер води, али нама због предстојеће паузе треба мир".

Коментари / 0

Оставите коментар