Kako i šta će Zvezda sad bez Milijaša?

Vukan Savićević će po svemu sudeći preuzeti brigu o organizaciji igre. Šansa za Mihaila Ristića?

Fudbal 29.08.2014 | 14:45
Kako i šta će Zvezda sad bez Milijaša?

Život bez kapitena, čin prvi u Ljutice Bogdana. Naravno, Crvena zvezda ima kapitena pošto je traku preuzeo Nikola Mijailović, ali i veliku rupu na sredini terena nastalu odlaskom Nenada Milijaša u Manisu.
"Miki je bio vođa", sleže ramenima trener crveno-belih Nenad Lalatović.
"Ali, koga nema bez njega se mora. Moraćemo da rotiramo. Samo, biće teško nadomestiti njegov odlazak. On je imao veliku ulogu u našem timu", nastavlja u dahu.

Međutim, to neće biti lak zadatak, iako Zvezda kad su kreativni veznjaci u timu ima i Miloša Bosančića, projektovanog za Milijaševog naslednika, Danijela Avramovskog…
"Bosančić ne trenira već tri dana… Avramovskom nije stigao sertifikat", odmahuje rukom šef struke što upućuje da će brgzu o organizaciji igre preuzeti Vukan Savićević, koji se sa početkom sezone ustalio u prvom timu crveno-belih.

U toj varijanti šansu bi od prvog minuta mogao da dobije i mladi Mihailo Ristić. Miloš Ninković, koji bi vrlo lako mogao da se vrati u Zvezdu, sigurno neće već sutra biti u konkurenciji . Ali, Lalatović ne krije da bi i te kako voleo kad bi mogao da računa na iskusnog vezistu.
"O Ninetu ne treba trošiti reči… Trenira sa nama, a biće veliko pojačanje ako se priključi… Već sam govorio da su nam potrebni i iskusni igrači. Treba da razgovaramo sa upravom. Ja i dalje stojim iza reči da bih voleo da nam se vrati i Lune", naveo je Lalatović podsetivši na davnašnju želju u liku Aleksandra Lukovića.

Za četvrto kolo Superlige, ipak, sa proverenim snagama. A protivnik nimalo naivan.
"Po meni, u goste nam dolazi najprijatnije iznenađenje sezone. Nisu još primili gol, kao ni mi. Ovo je derbi kola. Ali uvek kažem da nas zanima samo pobeda. Znaju da igraju na rezultat, Milić i Torbica su baš opasni. Odličan ih trener vodi, ali nama zbog predstojeće pauze treba mir".

Komentari / 0

Ostavite komentar