Адвокат објавио списак Срба!

Холандски стручњак саопштио на које играче рачуна за меч са Француском 7. септембра у Београду.

Фудбал 29.08.2014 | 14:30
Адвокат објавио списак Срба!

Дик Адвокат је објавио дебитантски списак на клупи Орлова!

Холандски стручњак је данас саопштио имена играча на које рачуна за меч Орлова против Француске који је на програму 7. септембра у Београду.

Највеће изненађење је да на списку нема Невена Суботића који се из репрезентације повукао под мисетриозним околностима за време селекторског мандата Синише Михајловића. После тога због повреде није био на списку Љубинка Друловића. Он се уочи почетка сезоне опоравио од повреде и одиграо један меч у Купу Немачке, па га Адвокат можда није звао из предострожности.

Највеће изненађење је повратак Здравка Кузмановића. Везиста Интера је напустио репрезентацију после меча на Максимиру када га је Синиша Михајловић прецртао да не седи ни на клупи (имали смо два голмана на клупи!?). Ипак, све већа минутажа и све боље игре у Интеру су му опет отворили врата репрезентације.

У репрезентацију се вратио и Александар Игњовски који је био редован код Михајловића, а нема Немање Пејчиновића, Стефана Шћеповића и Филипа Костића за које се претпостављало да би могли да добију позив.

Голмани: Владимир Стојковић (Макаби Хаифа) и Жељко Бркић (Удинезе).

Одбрана: Бранислав Ивановић (Челси), Александар Коларов (Манчестер сити), Матија Настасић (Манчестер сити), Антонио Рукавина (Виљареал), Ненад Томовић (Фиорентина), Душан Баста (Лацио), Душко Тошић (Генчлербиригли) и Стефан Митровић (Фрајбург).

Везни ред: Милош Јојић (Борусија Дортмунд), Адем Љајић (Рома), Радосав Петровић (Генчлербиригли), Немања Матић (Челси), Немања Гудељ (АЗ Алкмар), Здравко Кузмановић (Интер), Александар Игњовски (Ајнтрахт Фракнфурт), Душан Тадић (Саутемптон), Лазар Марковић (Ливерпул), Филип Ђуричић (Мајнц) и Зоран Тошић (ЦСКА Москва).

Напад: Филип Ђорђевић (Лацио) и Александар Митровић (Андерлехт).

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Милојко-Бања лука

29.08.2014 12:57

Одличан избор,свиђају ми се имена можда још Суботић касније када се опорави и понеко и биће то прави тим за велики и историјски посао

ОДГОВОРИТЕ
Name

нана-мостар

29.08.2014 15:08

Стета сто нема Микија, дал је повриједјен? Исти састав, други тренер.

ОДГОВОРИТЕ