Advokat objavio spisak Srba!

Holandski stručnjak saopštio na koje igrače računa za meč sa Francuskom 7. septembra u Beogradu.

Fudbal 29.08.2014 | 14:30
Advokat objavio spisak Srba!

Dik Advokat je objavio debitantski spisak na klupi Orlova!

Holandski stručnjak je danas saopštio imena igrača na koje računa za meč Orlova protiv Francuske koji je na programu 7. septembra u Beogradu.

Najveće iznenađenje je da na spisku nema Nevena Subotića koji se iz reprezentacije povukao pod misetrioznim okolnostima za vreme selektorskog mandata Siniše Mihajlovića. Posle toga zbog povrede nije bio na spisku Ljubinka Drulovića. On se uoči početka sezone oporavio od povrede i odigrao jedan meč u Kupu Nemačke, pa ga Advokat možda nije zvao iz predostrožnosti.

Najveće iznenađenje je povratak Zdravka Kuzmanovića. Vezista Intera je napustio reprezentaciju posle meča na Maksimiru kada ga je Siniša Mihajlović precrtao da ne sedi ni na klupi (imali smo dva golmana na klupi!?). Ipak, sve veća minutaža i sve bolje igre u Interu su mu opet otvorili vrata reprezentacije.

U reprezentaciju se vratio i Aleksandar Ignjovski koji je bio redovan kod Mihajlovića, a nema Nemanje Pejčinovića, Stefana Šćepovića i Filipa Kostića za koje se pretpostavljalo da bi mogli da dobiju poziv.

Golmani: Vladimir Stojković (Makabi Haifa) i Željko Brkić (Udineze).

Odbrana: Branislav Ivanović (Čelsi), Aleksandar Kolarov (Mančester siti), Matija Nastasić (Mančester siti), Antonio Rukavina (Viljareal), Nenad Tomović (Fiorentina), Dušan Basta (Lacio), Duško Tošić (Genčlerbirigli) i Stefan Mitrović (Frajburg).

Vezni red: Miloš Jojić (Borusija Dortmund), Adem Ljajić (Roma), Radosav Petrović (Genčlerbirigli), Nemanja Matić (Čelsi), Nemanja Gudelj (AZ Alkmar), Zdravko Kuzmanović (Inter), Aleksandar Ignjovski (Ajntraht Fraknfurt), Dušan Tadić (Sautempton), Lazar Marković (Liverpul), Filip Đuričić (Majnc) i Zoran Tošić (CSKA Moskva).

Napad: Filip Đorđević (Lacio) i Aleksandar Mitrović (Anderleht).

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Milojko-Banja luka

29.08.2014 12:57

Odličan izbor,sviđaju mi se imena možda još Subotić kasnije kada se oporavi i poneko i biće to pravi tim za veliki i istorijski posao

ODGOVORITE
Name

nana-mostar

29.08.2014 15:08

Steta sto nema Mikija, dal je povrijedjen? Isti sastav, drugi trener.

ODGOVORITE