Нинковић од данас опет у Звезди?

Посао би једино у последњем моменту могао да угрози Евијан, који и даље жели искусног плејмејкера...

Фудбал 29.08.2014 | 12:15
Нинковић од данас опет у Звезди?

Драматичан финиш прелазног рока у Црвеној звезди је загарантован: Милош Нинковић је на пола корака од потписивања новог уговора са српским шампионом, сазнаје МОЗЗАРТ Спорт! Ново-старо појачање које ће разгалити навијаче Звезде.

Бивши репрезентативац наше земље у току сутрашњег дана донеће коначну одлуку о даљим корацима у каријери, а по свој прилици наставиће боравак на Маракани, где би требало да замени одлазећег капитена Ненада Милијаша.

На промену расположења Милоша Нинковића утицали су искуснији саиграчи, пре свих Никола Мијаиловић и Нејц Печник, као и разговор са првим човеком клуба Звезданом Терзићем, који је обављен у среду.

Ако све буде у најбољем реду, Нинковић ће најкасније до понедељка ставити параф на нову, шестомесечну верност Црвеној звезди. Посао једино може да поквари тренер Евијана Паскал Дупра, који је поново контактирао Нинковића и затражио од њега да у петак отпутује у Швајцарску на нову рунду преговора. Међутим, Милош Нинковић, према нашим сазнањима, није вољан да отпутује за Женеву, већ ће понуду француског клуба добити на мејлу.

Ако га она не буде задовољила, Милош је решен да до децембра остане у Црвеној звезди и затим каријеру настави у Кини.

Коментари / 0

Оставите коментар