Ninković od danas opet u Zvezdi?

Posao bi jedino u poslednjem momentu mogao da ugrozi Evijan, koji i dalje želi iskusnog plejmejkera...

Fudbal 29.08.2014 | 12:15
Ninković od danas opet u Zvezdi?

Dramatičan finiš prelaznog roka u Crvenoj zvezdi je zagarantovan: Miloš Ninković je na pola koraka od potpisivanja novog ugovora sa srpskim šampionom, saznaje MOZZART Sport! Novo-staro pojačanje koje će razgaliti navijače Zvezde.

Bivši reprezentativac naše zemlje u toku sutrašnjeg dana doneće konačnu odluku o daljim koracima u karijeri, a po svoj prilici nastaviće boravak na Marakani, gde bi trebalo da zameni odlazećeg kapitena Nenada Milijaša.

Na promenu raspoloženja Miloša Ninkovića uticali su iskusniji saigrači, pre svih Nikola Mijailović i Nejc Pečnik, kao i razgovor sa prvim čovekom kluba Zvezdanom Terzićem, koji je obavljen u sredu.

Ako sve bude u najboljem redu, Ninković će najkasnije do ponedeljka staviti paraf na novu, šestomesečnu vernost Crvenoj zvezdi. Posao jedino može da pokvari trener Evijana Paskal Dupra, koji je ponovo kontaktirao Ninkovića i zatražio od njega da u petak otputuje u Švajcarsku na novu rundu pregovora. Međutim, Miloš Ninković, prema našim saznanjima, nije voljan da otputuje za Ženevu, već će ponudu francuskog kluba dobiti na mejlu.

Ako ga ona ne bude zadovoljila, Miloš je rešen da do decembra ostane u Crvenoj zvezdi i zatim karijeru nastavi u Kini.

Komentari / 0

Ostavite komentar