Сарајево се седмицом опростило!

Фудбалери Сарајева доживјели су јако тежак пораз од Борусије Менхенгладбах у реваншу плеј-офа за Лигу Европе. Нијемци су славили високим резултатом 7:0.

Фудбал 29.08.2014 | 10:45
Сарајево се седмицом опростило!

Утакмица од прије седам дана на Кошеву, када је Сарајево играло сјајно упркос поразу од 3:2, улијевала је неку дозу оптимизма да се можда може догодити чудо на Борусиа Парку. Међутим, чудо се није догодило, а изабраници Џенана Ушчуплића доживјели су јако тежак пораз, од којег ће се мало дуже опорављати.

Добро су почели бордо момци утакмицу. Окић је у седмом минуту запријетио Зомеру, који је био сигуран. У 19. минуту невјероватна солоакција младог Дуљевића, који је нанизао четворицу домаћих играча, а онда је пуцао право у Зомера.

Стигла је казна за тај промашај. У 20. минут Хан је са ивице казненог простора шутирао, лопта је прошла Дуповцу кроз ноге, а Бандовић је немоћан и укопан испратио погледом лопту у мрежу.

Ту је био крај свим надама нашег представника. Само четири минута касније, пројектил Џаке, Бандовић опет није имао шансе. Стојчев је у 29. минуту покушао да матира Зомера, пуцао је изнад гола. Трећи гол за Борусију постигао је Хргота у 33. минуту након несебичног проигравања Џонсона.

Бандовић је одбранио ударац Рафаела у 36. минуту, а до краја првог дијела Хргота је шутирао право у Бандовића. У наставку Борусиа је постигла још два гола иако је све било ријешено.

Хргота је у 67. минуту постигао други гол на утакмици, свој четврти Сарајеву у двомечу плеј-офа, а пети гол за снажну њемачку екипу постигао је Азар с бијеле тачке у 74. минуту. Пенал је скривио Дуповац, који је срушио Хермана.

Со на рану бордо играча био је погдак Хрготе у 82. минуту, који је показао да је сјајан нападач. Седми погодак, посљедњи, постигао је Азар из слободног ударца у 90. минуту. Сарајево је претрпило један од тежих пораза, али треба ићи даље, првенство у Премијер лиги тек је почело.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ћери

29.08.2014 08:52

Па шта у рангу су са Бразилом , да је било и 10-12 ништа није чудо .

ОДГОВОРИТЕ
Name

лијеп_успјех

29.08.2014 08:59

Свака цаст играцима Сарајева сто су догурали до овог круга. Нису имали ни среце у зријебу, мада је пораз свакако превисок и требало би сагледати ста су узроци томе. Успјех било ког бх клуба је уједно успјех и свих јер доноси поене за цијелу лигу и самим тим бољу стартну позицију за било који тим сутра који нас буде представљао.

ОДГОВОРИТЕ