ЛШ: ПСЖ на Барсу, Бајерн на Сити!

Након жреба у Монаку познате су групе за Лигу шампиона, а ове године у свакој скупини бће велике борбе, док је, прва међу једнакима група Е где су се нашли Бајерн, Манчестер сити, ЦСКА и Рома, док ће такође бити занимљиво у међусобним дуелима Барселоне, ПСЖ-а, Ајакса и АПОЕЛ-а.

Фудбал 28.08.2014 | 19:00
ЛШ: ПСЖ на Барсу, Бајерн на Сити!

У четири шешира биле су смештене 22 директно квалификоване екипе, уз десет клубова који су прошли кроз квалификације, а на основу коефицијента, рангирало се по осам тимова.

Носиоци група били су Реал Мадрид, Бајерн Минхен, Челси, Бенфика, Атлетико Мадрид, Арсенал и Порто. Други шешир чинили су Шалке, Борусија, Јувентус, Пари Сен Жермен, Шахтјор, Базел, Зенит, Манчестер сити.

Веома јаки тимови чинили су скупину у трећем шеширу: Бајер Леверкузен, Олимпијакос, ЦСКА Москва, Ајакс, Ливерпул, Спортинг, Галатасарај, Атлетик Билбао. Најслабије рангиране екипе биле су чланови четвртог шешира: Андерлехт, Рома, АПОЕЛ, БАТЕ, Лудогорец, Марибор, Монако, Малме.

Објективно, најслабија група биће Х где су се нашли Порто, Шахтјор, Атлетик Билбао и БАТЕ, док ће окоснице Б групе бити Реал и Ливерпул који су велики фаворити против Лудогореца и Базела.

Групе Лиге шампиона:
Група А: Атлетико Мадрид, Јувентус, Олимпијакос, Малме
Група Б: Реал Мадрид, Базел, Ливерпул, Лудогорец
Група Ц: Бенфика, Зенит, Бајер Леверкузен, Монако
Група Д: Арсенал, Борусија Дортмунд, Галатасарај, Андерлехт
Група Е: Бајерн, Манчестер сити, ЦСКА, Рома
Група Ф: Барселона, ПСЖ, Ајакс, АПОЕЛ
Група Г: Челси, Шалке, Спортинг, Марибор
Група Х: Порто, Шахтјор, Атлетик Билбао, Бате Борисов

Коментари / 0

Оставите коментар