LŠ: PSŽ na Barsu, Bajern na Siti!

Nakon žreba u Monaku poznate su grupe za Ligu šampiona, a ove godine u svakoj skupini bće velike borbe, dok je, prva među jednakima grupa E gde su se našli Bajern, Mančester siti, CSKA i Roma, dok će takođe biti zanimljivo u međusobnim duelima Barselone, PSŽ-a, Ajaksa i APOEL-a.

Fudbal 28.08.2014 | 19:00
LŠ: PSŽ na Barsu, Bajern na Siti!

U četiri šešira bile su smeštene 22 direktno kvalifikovane ekipe, uz deset klubova koji su prošli kroz kvalifikacije, a na osnovu koeficijenta, rangiralo se po osam timova.

Nosioci grupa bili su Real Madrid, Bajern Minhen, Čelsi, Benfika, Atletiko Madrid, Arsenal i Porto. Drugi šešir činili su Šalke, Borusija, Juventus, Pari Sen Žermen, Šahtjor, Bazel, Zenit, Mančester siti.

Veoma jaki timovi činili su skupinu u trećem šeširu: Bajer Leverkuzen, Olimpijakos, CSKA Moskva, Ajaks, Liverpul, Sporting, Galatasaraj, Atletik Bilbao. Najslabije rangirane ekipe bile su članovi četvrtog šešira: Anderleht, Roma, APOEL, BATE, Ludogorec, Maribor, Monako, Malme.

Objektivno, najslabija grupa biće H gde su se našli Porto, Šahtjor, Atletik Bilbao i BATE, dok će okosnice B grupe biti Real i Liverpul koji su veliki favoriti protiv Ludogoreca i Bazela.

Grupe Lige šampiona:
Grupa A: Atletiko Madrid, Juventus, Olimpijakos, Malme
Grupa B: Real Madrid, Bazel, Liverpul, Ludogorec
Grupa C: Benfika, Zenit, Bajer Leverkuzen, Monako
Grupa D: Arsenal, Borusija Dortmund, Galatasaraj, Anderleht
Grupa E: Bajern, Mančester siti, CSKA, Roma
Grupa F: Barselona, PSŽ, Ajaks, APOEL
Grupa G: Čelsi, Šalke, Sporting, Maribor
Grupa H: Porto, Šahtjor, Atletik Bilbao, Bate Borisov

Komentari / 0

Ostavite komentar