Бијељина: Мајци и сину одређен притвор

Окружни суд у Бијељини одредио је данас једномјесечни притвор за мајку и сина чији су иницијали Р.Т. и М.Т. из овог града, осумњичене за кривично дјело тешко убиство, рекао је секретар овог суда Миломир Чодо.

Република Српска 28.08.2014 | 12:10
Бијељина: Мајци и сину одређен притвор

Због постојања основане сумње да су извршили кривично дјело тешко убиство, одређен им је притвор од мјесец дана", рекао је Чодо.

Припадници Центра јавне безбједности Бијељина предали су јуче на даље поступање бијељинском Окружном тужилаштву лица чији су иницијали Р.Т. и М.Т. због основане сумње да су убили Д.В. из овог града.

Након саслушања и криминалистичке обраде у полицији и вишечасовног саслушања окружног тужиоца, Окружни суд јутрос је одлучио да одреди притвор за мајку и сина који су у полицијској обради признали у потпуности извршење кривичног дјела, а током саслушања бранали су се ћутањем.

Припадници ЦЈБ Бијељина у истрази дошли су до већег броја предмета и трагова који се доводе у везу са убиством. По наредби Окружног суда претходно је претресена породична кућа осумњичених, која је и мјесто извршења кривичног дјела.

Претресом је пронађен и нож којим је извршено убиство, као и остали трагови који ће се користити као доказ у поступку.

Пронађен је и привремено одузет аутомобил "ауди" којим је тијело убијеног превезено од куће осумњичених до шљункара на Павловића путу, гдје је и пронађено.

Незванично, ријеч је о мајци и сину, Ради и Младену Тодоровићу који су осумњичени да су убили Драгољуба Видовића.

Коментари / 0

Оставите коментар