Bijeljina: Majci i sinu određen pritvor

Okružni sud u Bijeljini odredio je danas jednomjesečni pritvor za majku i sina čiji su inicijali R.T. i M.T. iz ovog grada, osumnjičene za krivično djelo teško ubistvo, rekao je sekretar ovog suda Milomir Čodo.

Republika Srpska 28.08.2014 | 12:10
Bijeljina: Majci i sinu određen pritvor

Zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično djelo teško ubistvo, određen im je pritvor od mjesec dana", rekao je Čodo.

Pripadnici Centra javne bezbjednosti Bijeljina predali su juče na dalje postupanje bijeljinskom Okružnom tužilaštvu lica čiji su inicijali R.T. i M.T. zbog osnovane sumnje da su ubili D.V. iz ovog grada.

Nakon saslušanja i kriminalističke obrade u policiji i višečasovnog saslušanja okružnog tužioca, Okružni sud jutros je odlučio da odredi pritvor za majku i sina koji su u policijskoj obradi priznali u potpunosti izvršenje krivičnog djela, a tokom saslušanja branali su se ćutanjem.

Pripadnici CJB Bijeljina u istrazi došli su do većeg broja predmeta i tragova koji se dovode u vezu sa ubistvom. Po naredbi Okružnog suda prethodno je pretresena porodična kuća osumnjičenih, koja je i mjesto izvršenja krivičnog djela.

Pretresom je pronađen i nož kojim je izvršeno ubistvo, kao i ostali tragovi koji će se koristiti kao dokaz u postupku.

Pronađen je i privremeno oduzet automobil "audi" kojim je tijelo ubijenog prevezeno od kuće osumnjičenih do šljunkara na Pavlovića putu, gdje je i pronađeno.

Nezvanično, riječ je o majci i sinu, Radi i Mladenu Todoroviću koji su osumnjičeni da su ubili Dragoljuba Vidovića.

Komentari / 0

Ostavite komentar