Сарајево вечерас игра за историју!

Пораз на Олимпијском стадиону од прије седам дана умањио је изгледе ФК Сарајево да на крају приреди сензацију и домогне се групне фазе Лиге Европе.

Фудбал 28.08.2014 | 11:45
Сарајево вечерас игра за историју!

Упркос доста доброј и храброј игри против противника који долази из једне од најјачих лига на свијету, изабраници Џенана Ушчуплића сарајевски меч окончали су поразом од 3:2. Али нада и вјера нису изгубљени.

Истина, посљедњи меч против Младости није окончан по жељи играча, тренера и навијача, међутим оптимизам без обзира на снагу противника и резултат прве утакмице и даље постоји.

Борусија је квалитетом далеко од Хаугесунда и Атромитоса, али вриједи споменути и податак да је Бордо тим у минула два кола поражен на домаћем терену, да би заостатак у оба случаја био надокнађен у реваншу.

Водећи се отрцаном фразом да срећа прати храбре, фудбалери Сарајева најавили су храбру игру на једном од најљепших стадиона у Њемачкој.

У фудбалу је увијек све могуће па тако и вечерашњи тријумф и пласман Сарајева у групну фазу Лиге Европе. Све док икакви изгледи постоје треба надати се и вјеровати у чудо.

Коментари / 0

Оставите коментар