Ухапшени због организовања проституције

Црногорска полиција ухапсила је тридесетогодишњу жену Ј.Б, рођену у Ваљеву, а настањену у Подгорици, и лице чији су иницијали Л.Д. /23/ из Будве, осумњичене за посредовање у вршењу проституције.

Регион 27.08.2014 | 17:01
Ухапшени због организовања проституције

"Криминалистичка обрада спроведена у претходном периоду указује на сумњу да су Ј.Б. и Л.Д. током љетњих мјесеци ове године организовали пружање сексуалних услуга за новац у општинама Будва, Бар и Тиват", саопштила је црногорска Управа полиције.

Сумња се да су сексуалне услуге пружале пунољетне дјевојке млађе доби из Србије са привременим боравком у Црној Гори.

Осумњичени су пружање сексуалних услуга за одређене новчане износе организовали и довођењем дјевојака на унапријед договорене локације у Будви, Бару и Тивту, и то у хотелима, приватним смјештајима и на јахтама.

Ухапшени у наставку акције "Марина" Ј.Б. и Л.Д. данас ће, уз кривичну пријаву, бити приведени основном државном тужиоцу у Котору.

Црногорска полиција је 7. августа у оквиру ове полицијске акције, у Будви ухапсила лица чији су иницијали Р.Б. /50/ из Подгорице, М.В. /34/ из Подгорице и М.Ј /28/ из Прибоја, настањен у Будви, због сумње да су починили кривично дјело посредовање у вршењу проституције.

Један од ухапшених је приликом привођења у полицију напао новинарке црногорских медија.

Полицијске активности у оквиру акције "Марина" настављају се.

Коментари / 0

Оставите коментар