Радник жели побједу против Жеље!

Радник из Бијељине још увијек није постигао гол у овој сезони, а првенцу се надају против Жељезничара у сриједу.

Фудбал 26.08.2014 | 18:30
Радник жели побједу против Жеље!

Радник након четири кола има само један бод и тим из Бијељине највише има проблема с реализацијом, па је у досад одиграним утакмицама примио пет, а није постигао ниједан погодак.

“Жељо није идеалан противник за прекид наше неугодне серије, али даћемо све од себе да сутра постигнемо прве голове, а надам се и остваримо прву побједу”, рекао је везњак Радника Елдин Машић додавши:

“Нисмо најбоље отворили сезону, односно нисмо у исту ушли онако како смо очекивали, међутим треба имати на уму да је играчки кадар доста промијењен у односу на прошлу сезону, те да нам треба времена да се још боље уиграмо. Свакако, овом изјавом не правим алиби ни себи ни саиграчима, јер смо морали много боље. Наши навијачи заслужују више и већ против Жеље нам је прилика да се искупимо за лош старт”.

“Жељо је велико име и против таквих екипа је увијек тешко играти, али и само име екипе с Грбавице биће нам додатни мотив. Било би сјајно ако прву побједу забиљежимо управо против Жељезничара”, додао је на крају Машић.

Радник је дакле и даље једина екипа која није успјела да постигне гол у Премијер лиги, а с обзиром на то како су играли у досадашњем току сезоне, тешко је повјеровати да ће им то поћи за руком у сриједу против Жељезничара.

Не само да не постижу голове, већ играчи Радника сад тешко долазе у прилике.

"Дрина је у недјељу била боља управо за тај један гол. Ми смо поново испољили старе бољке, а то је неефикасност. И оне позиције које створимо не умијемо да реализујемо и ово већ постаје велики проблем. Мораћемо предузети неке кораке до сутра", рекао је тренер Срђан Бајић.

Играчи су већ помало у паници, а нервоза у свлачионици не иде на руку посебно сад кад у госте долази тим са највише титула првака у својој ризници.

"Мораћемо збити редове и играти као да је ово прво коло. Жељезничар је у овом тренутку фаворит, али будите сигурни да ћемо их побиједити само ако постигнемо гол", сматра првотимац Александар Ћосовић.

Сусрет Радника и Жељезничара игра се сутра с почетком у 17 сати. Радник је, дакле, на једном освојеном боду, док Жељо има пет бодова.

Коментари / 0

Оставите коментар