Сутра 5. коло ПЛ БиХ

У сриједу 27. августа на програму је седам утакмица, петог кола БХТ Премијер лиге БиХ.

Фудбал 26.08.2014 | 17:45
Сутра 5. коло ПЛ БиХ

Меч Сарајева и Дрине је одложен због наступа Сарајева у плеј офу за Лигу Европе који је на програму у четвртак.

Пет утакмица на програму је од 17 сати, док ће се један играти од 19, односно један од 20 сати. Дерби кола играће стари ривали Челик и Вележ на Билином пољу, а меч ће директно преносити БХТ 1. Арбитража овог меча повјерена је Адмиру Шеховићу из Сарајева, коме ће асистирати Сенад Ибришимбеговић, Харис Баковић, Џенан Милић, Предраг Станкић и Данијел Пајић.

Други дерби играће се на стадиону Отока у Сарајеву, а састат ће се Олимпик и Борац. Арбитар овог меча је Томислав Чуић из Томиславграда, док је сусрет Славије и Слободе у Фочи повјерен Горану Параџику из Љубушког.

Меч Радника и Жељезничара у Бијељини судиће Дарко Обрадовић из Стоца, док ће Травнику и Младости на Пироти правду дијелити Ирфан Пељто из Сарајева. Сви наведени сусрети играју се од 17 сати.

Од 19 сати Под Бијелим бријегом ће играти Зрињски и Витез, а меч ће судити Адис Мулахасановић из Сарајева. Посљедњи меч у сриједу игра се од 20 сати на стадиону Пецара у Широком Бријегу, гдје ће се састати Широки Бријег и Звијезда. Арбитар поменуте утакмице је Драган Скакић из Градишке.

Коментари / 0

Оставите коментар