Навратилова хоће у тренере!

Једна од најбољих тенисерки свих времена Мартина Навратилова изјавила је да је спремна да постане тренер, али да чека правог играча.

Тенис 26.08.2014 | 17:15
Навратилова хоће у тренере!

Навратилова, освајачица 18 Грен слем титула, истакла је да би волела да искористи своје тактичко знање да би помогла неком тенисеру или тенисерки да напредује.

„Нема замене за ту игру један на један и улажење у сам срж игре. А то само можете да урадите са неким од најбољих тенисера, када тражите ту малу предност. Тај бекхенд слајс или дроп волеј, који можете да искористите једном или два пута на мечу, али би могло да направи велику разлику између победе и пораза“, истакла је Навратилова.

Међутим, Навратилова је истакла да још чека да добије праву понуду.

„Волим да улазим у те мале детаље овог спорта. Сигурна сам да ће се то кад-тад десити“, нагласила је легендарна тенисерка.

Последњих година, велики број најбољих тенисера за своје тренере је ангажовао легенде спорта. Новак Ђоковић тренутно ради са Борисом Бекером, Роџер Федерер са Штефаном Едбергом, а Енди Мари са Амели Морезмо, пошто је претходно две године сарађивао са Иваном Лендлом.

Коментари / 0

Оставите коментар