Navratilova hoće u trenere!

Jedna od najboljih teniserki svih vremena Martina Navratilova izjavila je da je spremna da postane trener, ali da čeka pravog igrača.

Tenis 26.08.2014 | 17:15
Navratilova hoće u trenere!

Navratilova, osvajačica 18 Gren slem titula, istakla je da bi volela da iskoristi svoje taktičko znanje da bi pomogla nekom teniseru ili teniserki da napreduje.

„Nema zamene za tu igru jedan na jedan i ulaženje u sam srž igre. A to samo možete da uradite sa nekim od najboljih tenisera, kada tražite tu malu prednost. Taj bekhend slajs ili drop volej, koji možete da iskoristite jednom ili dva puta na meču, ali bi moglo da napravi veliku razliku između pobede i poraza“, istakla je Navratilova.

Međutim, Navratilova je istakla da još čeka da dobije pravu ponudu.

„Volim da ulazim u te male detalje ovog sporta. Sigurna sam da će se to kad-tad desiti“, naglasila je legendarna teniserka.

Poslednjih godina, veliki broj najboljih tenisera za svoje trenere je angažovao legende sporta. Novak Đoković trenutno radi sa Borisom Bekerom, Rodžer Federer sa Štefanom Edbergom, a Endi Mari sa Ameli Morezmo, pošto je prethodno dve godine sarađivao sa Ivanom Lendlom.

Komentari / 0

Ostavite komentar