Николић о Нинковићу...

„Иако нас два резултата воде даље, идемо на победу против Нефчија“, каже тренер Партизана пред реванш баража за пласман у Лигу Европе.

Фудбал 26.08.2014 | 15:18
Николић о Нинковићу...

Тренер Партизана Марко Николић рекао је да његова екипа у реванш мечу против Нефчија неће бранити предност из првог дуела (3:2), него ће ићи на победу која доноси пласман у групну фазу Лиге Европе.
„Два резултата нас воде даље - победа и нерешено. Идемо на победу, верујем да у Бакуу можемо да наставимо серију без пораза и прођемо даље. Какви будемо, такав ће нам и бити дан, морамо да обавимо озбиљан посао, ако желимо да прођемо у групну фазу. Ми смо тим који може да одигра тактички дисциплиновано, на резултат, али утакмица је жива ствар и никад не знате како ће се одвијати“, изјавио је Николић.

Николић је додао да реванш са Нефчијем има велики такмичарски значај и упозорио да његова екипа никако не сме да потцени ривала.
„Сви знамо колика је важност утакмице. Европа је увек изазов за све српске клубове, па и за Партизан. Лепо је играти у децембру на европској сцени. Очекује нас добар противник, са доста странаца, имају непријатне фудбалере у офанзивној линији, који на свакој утакмици доста дриблају, праве лажњаке и упуте између пет и десет шутева са дистанце“.

Према његовим речима дуел са Нефчијем биће компликован и због високе температуре у Бакуу, велике влажности ваздуха и временске разлике.
„На претходном првенственом мечу против Доњег Срема одморили смо Дринчића, Лазовић и Илић ушли су са клупе. Једино је неизвестан наступ Владимир Волков, који није тренирао. Што се тиче Нинковића, он ће упутити извињење за изјаву после првог меча (кад се популарни Џиги замерио навијачима рекавши да на стадион долазе дресирани људи, који не смеју у кући пред женама и девојкама да лају), то не сме да се догађа и биће у конкуренцији“, навео је Николић и закључио да очекује растерећенију игру у Азербејџану, јер играчи осећају притисак на домаћем терену због великих очекивања.

Реванш утакмица плеј-офа за пласман у Лигу Европе између Нефчија и Партизана игра се у четвртак од 18 сати.

Коментари / 0

Оставите коментар