Nikolić o Ninkoviću...

„Iako nas dva rezultata vode dalje, idemo na pobedu protiv Nefčija“, kaže trener Partizana pred revanš baraža za plasman u Ligu Evrope.

Fudbal 26.08.2014 | 15:18
Nikolić o Ninkoviću...

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da njegova ekipa u revanš meču protiv Nefčija neće braniti prednost iz prvog duela (3:2), nego će ići na pobedu koja donosi plasman u grupnu fazu Lige Evrope.
„Dva rezultata nas vode dalje - pobeda i nerešeno. Idemo na pobedu, verujem da u Bakuu možemo da nastavimo seriju bez poraza i prođemo dalje. Kakvi budemo, takav će nam i biti dan, moramo da obavimo ozbiljan posao, ako želimo da prođemo u grupnu fazu. Mi smo tim koji može da odigra taktički disciplinovano, na rezultat, ali utakmica je živa stvar i nikad ne znate kako će se odvijati“, izjavio je Nikolić.

Nikolić je dodao da revanš sa Nefčijem ima veliki takmičarski značaj i upozorio da njegova ekipa nikako ne sme da potceni rivala.
„Svi znamo kolika je važnost utakmice. Evropa je uvek izazov za sve srpske klubove, pa i za Partizan. Lepo je igrati u decembru na evropskoj sceni. Očekuje nas dobar protivnik, sa dosta stranaca, imaju neprijatne fudbalere u ofanzivnoj liniji, koji na svakoj utakmici dosta driblaju, prave lažnjake i upute između pet i deset šuteva sa distance“.

Prema njegovim rečima duel sa Nefčijem biće komplikovan i zbog visoke temperature u Bakuu, velike vlažnosti vazduha i vremenske razlike.
„Na prethodnom prvenstvenom meču protiv Donjeg Srema odmorili smo Drinčića, Lazović i Ilić ušli su sa klupe. Jedino je neizvestan nastup Vladimir Volkov, koji nije trenirao. Što se tiče Ninkovića, on će uputiti izvinjenje za izjavu posle prvog meča (kad se popularni Džigi zamerio navijačima rekavši da na stadion dolaze dresirani ljudi, koji ne smeju u kući pred ženama i devojkama da laju), to ne sme da se događa i biće u konkurenciji“, naveo je Nikolić i zaključio da očekuje rasterećeniju igru u Azerbejdžanu, jer igrači osećaju pritisak na domaćem terenu zbog velikih očekivanja.

Revanš utakmica plej-ofa za plasman u Ligu Evrope između Nefčija i Partizana igra se u četvrtak od 18 sati.

Komentari / 0

Ostavite komentar