Ништа од Станковића у Палерму?!

Дефанзивац Партизана све даље од трансфера на Сицилију, пошто су Росанери већ ојачали последњу линију. 

Фудбал 26.08.2014 | 14:35
Ништа од Станковића у Палерму?!

Пре неколико дана је изгледало као извесно да ће се Воја Станковић преселити у Палермо, а сада је његов одлазак на Сицилију под великим знаком питања. Партизанов штопер је чак био договорио и личне услове с Росонерима, али у међувремену се нешто променило. Палермо је јуче довео два штопера, трећи је на путу, што би могло да значи да су одустали од Станковића.

Јуче је на Сицилију стигао одлични Костариканац Ђанкарло Гонзалес који је блистао на претходном Мундијалу. Италијани су америчком МЛС лигашу Колумбусу платили пет милиона долара за Гонзалеса који је потписао уговор до 2018. године. У Палермо је синоћ допутовао и Сулејман Бамба, штопер Обале Слоноваче којем је истекао уговор с Трабзоном. Прошао је лекарске прегледе и потписао трогодишњи уговор. А према писању француских медија, и трећи штопер је на путу за Сицилију. Л’Екип пише да је на путу за Палермо и камерунски штопер Жан Армел Кана Бијик, пошто су Сицилијанци послали понуду која је задовољила Рен.

С обзиром да тренер Јакини на располагању још има Езекијела Муњоза и Милана Милановића, веома је могуће да је његов клуб одустао од Станковића.

И дефанзивац Партизана признаје да одлазак на Сицилију под великим знаком питања.
„Чекам и даље, а у клуб није стигла званична понуда са Сицилије. Требало би да добијем информације од менаџера и од клупских челника. Можда на крају и не буде ништа од мог одласка у Италију. Играч сам Партизана, путоваћу у Баку и видећу шта ће се после десити“, рекао је Војислав Станковић за Журнал.

Коментари / 0

Оставите коментар