Ništa od Stankovića u Palermu?!

Defanzivac Partizana sve dalje od transfera na Siciliju, pošto su Rosaneri već ojačali poslednju liniju. 

Fudbal 26.08.2014 | 14:35
Ništa od Stankovića u Palermu?!

Pre nekoliko dana je izgledalo kao izvesno da će se Voja Stanković preseliti u Palermo, a sada je njegov odlazak na Siciliju pod velikim znakom pitanja. Partizanov štoper je čak bio dogovorio i lične uslove s Rosonerima, ali u međuvremenu se nešto promenilo. Palermo je juče doveo dva štopera, treći je na putu, što bi moglo da znači da su odustali od Stankovića.

Juče je na Siciliju stigao odlični Kostarikanac Đankarlo Gonzales koji je blistao na prethodnom Mundijalu. Italijani su američkom MLS ligašu Kolumbusu platili pet miliona dolara za Gonzalesa koji je potpisao ugovor do 2018. godine. U Palermo je sinoć doputovao i Sulejman Bamba, štoper Obale Slonovače kojem je istekao ugovor s Trabzonom. Prošao je lekarske preglede i potpisao trogodišnji ugovor. A prema pisanju francuskih medija, i treći štoper je na putu za Siciliju. L’Ekip piše da je na putu za Palermo i kamerunski štoper Žan Armel Kana Bijik, pošto su Sicilijanci poslali ponudu koja je zadovoljila Ren.

S obzirom da trener Jakini na raspolaganju još ima Ezekijela Munjoza i Milana Milanovića, veoma je moguće da je njegov klub odustao od Stankovića.

I defanzivac Partizana priznaje da odlazak na Siciliju pod velikim znakom pitanja.
„Čekam i dalje, a u klub nije stigla zvanična ponuda sa Sicilije. Trebalo bi da dobijem informacije od menadžera i od klupskih čelnika. Možda na kraju i ne bude ništa od mog odlaska u Italiju. Igrač sam Partizana, putovaću u Baku i videću šta će se posle desiti“, rekao je Vojislav Stanković za Žurnal.

Komentari / 0

Ostavite komentar