Марио: С Ливерпулом желим ЛШ!

''Навијачи имају велика очекивања и то ме чини срећним'', каже Балотели. Нови нападач Ливерпула Марио Балотели рекао је да је направио велику грешку када је у јануару 2013. године одлучио да напусти Премијер лигу и врати се у италијанску Серију А.

Фудбал 26.08.2014 | 14:07
Марио: С Ливерпулом желим ЛШ!

Балотели је лета 2010. године из Интера стигао у Манчестер Сити и у дресу Грађана освојио Премијер лигу, ФА куп и трофеј Комјунити шилда.
''Срећан сам због повратка у Енглеску, пре годину и по хтео сам да се вратим у Италију, али схватио сам да је то била грешка. Енглески фудбал је генерално бољи, прелеп је, Ливерпул је један од најбољих тимова у Премијер лиги. Имамо добру екипу са доста младих играча, зато сам одабрао да дођем овде. Желим да освојим још једну Лигу шампиона, јер ова коју имам није моја, иако сам био у тиму Интера'', рекао је Балотели за сајт Ливерпула и подсетио да га је Жозе Мурињо у финалу против Бајерна 2010. године свих 90 минута оставио на клупи.

Он је додао да није ни очекивао позитивну реакцију навијача са Енфилда, с обзиром на историју међусобних односа.
''Нисам очекивао, јер кад год сам играо против Ливерпула навијачи нису били благонаклони према мени, али то је нормално, то је фудбал. Сада сам играч Ливерпула, навијачи имају велика очекивања и то ме чини срећним", рекао је Балотели.

Балотели је прошле сезоне одиграо 41 утакмицу и постигао 18 голова за Милан.

За репрезентацију Италије одиграо је 33 меча и постигао 13 голова.

Коментари / 0

Оставите коментар