Mario: S Liverpulom želim LŠ!

''Navijači imaju velika očekivanja i to me čini srećnim'', kaže Baloteli. Novi napadač Liverpula Mario Baloteli rekao je da je napravio veliku grešku kada je u januaru 2013. godine odlučio da napusti Premijer ligu i vrati se u italijansku Seriju A.

Fudbal 26.08.2014 | 14:07
Mario: S Liverpulom želim LŠ!

Baloteli je leta 2010. godine iz Intera stigao u Mančester Siti i u dresu Građana osvojio Premijer ligu, FA kup i trofej Komjuniti šilda.
''Srećan sam zbog povratka u Englesku, pre godinu i po hteo sam da se vratim u Italiju, ali shvatio sam da je to bila greška. Engleski fudbal je generalno bolji, prelep je, Liverpul je jedan od najboljih timova u Premijer ligi. Imamo dobru ekipu sa dosta mladih igrača, zato sam odabrao da dođem ovde. Želim da osvojim još jednu Ligu šampiona, jer ova koju imam nije moja, iako sam bio u timu Intera'', rekao je Baloteli za sajt Liverpula i podsetio da ga je Žoze Murinjo u finalu protiv Bajerna 2010. godine svih 90 minuta ostavio na klupi.

On je dodao da nije ni očekivao pozitivnu reakciju navijača sa Enfilda, s obzirom na istoriju međusobnih odnosa.
''Nisam očekivao, jer kad god sam igrao protiv Liverpula navijači nisu bili blagonakloni prema meni, ali to je normalno, to je fudbal. Sada sam igrač Liverpula, navijači imaju velika očekivanja i to me čini srećnim", rekao je Baloteli.

Baloteli je prošle sezone odigrao 41 utakmicu i postigao 18 golova za Milan.

Za reprezentaciju Italije odigrao je 33 meča i postigao 13 golova.

Komentari / 0

Ostavite komentar