Камбијасо разочаран у Интер!

Аргентински везиста разочаран начином на који се клуб растао са њим после 10 година.

Фудбал 26.08.2014 | 11:15
Камбијасо разочаран у Интер!

Аргентински ветеран Естебан Камбијасо је био један од последњих „сенатора“ из Интерове генерације која је освојила „триплету.“ Популарни Кућу је овог лета ставио тачку на каријеру у Интеру заједно са змељкацима Занетијем и Самуелом чиме је и дефинитивно завршена једна ера у миланском клубу. Пар месеци касније истиче да га ја разочарао начиа на који се клуб опростио од њега.

„После 10 година у клубу, заслужио сам бољи третман. Заслужио сам да ми много раније кажу да ми неће бити понуђен нови уговор. Могли су то да ми саопште три, четири месеца пред крај сезоне, а не пред утакмицу последњег кола против Кјева. Да се Морати питао, верујем да бих и даље био члан Интера. Нисам се опростио од навијача на начин на који сам желео. Не знам још какви су ми даљи планови, али оно што знам је да не могу да играм за неки други италијански клуб јер немам шта му дам, а да то већ нисам дао Интеру. И даље осећам да могу да играм, али када будем бирао клуб, приоритет ће бити да моја породица буде срећна у новој средини. Мислим да ћу играти још једну сезону и то ће бити крај“, рекао је Камбијасо италијанским медијима.

Многи клубови желе да ангажују искусног Аргентинца, а најупорнији је био Лестер који му је нудио двогодишњи уговор вредан пет милиона евра. С обзиром да је слободан играч, Камбијасо не мора да жури и може да потпише уговор и када се заврши прелазни рок.

Коментари / 0

Оставите коментар