Kambijaso razočaran u Inter!

Argentinski vezista razočaran načinom na koji se klub rastao sa njim posle 10 godina.

Fudbal 26.08.2014 | 11:15
Kambijaso razočaran u Inter!

Argentinski veteran Esteban Kambijaso je bio jedan od poslednjih „senatora“ iz Interove generacije koja je osvojila „tripletu.“ Popularni Kuću je ovog leta stavio tačku na karijeru u Interu zajedno sa zmeljkacima Zanetijem i Samuelom čime je i definitivno završena jedna era u milanskom klubu. Par meseci kasnije ističe da ga ja razočarao načia na koji se klub oprostio od njega.

„Posle 10 godina u klubu, zaslužio sam bolji tretman. Zaslužio sam da mi mnogo ranije kažu da mi neće biti ponuđen novi ugovor. Mogli su to da mi saopšte tri, četiri meseca pred kraj sezone, a ne pred utakmicu poslednjeg kola protiv Kjeva. Da se Morati pitao, verujem da bih i dalje bio član Intera. Nisam se oprostio od navijača na način na koji sam želeo. Ne znam još kakvi su mi dalji planovi, ali ono što znam je da ne mogu da igram za neki drugi italijanski klub jer nemam šta mu dam, a da to već nisam dao Interu. I dalje osećam da mogu da igram, ali kada budem birao klub, prioritet će biti da moja porodica bude srećna u novoj sredini. Mislim da ću igrati još jednu sezonu i to će biti kraj“, rekao je Kambijaso italijanskim medijima.

Mnogi klubovi žele da angažuju iskusnog Argentinca, a najuporniji je bio Lester koji mu je nudio dvogodišnji ugovor vredan pet miliona evra. S obzirom da je slobodan igrač, Kambijaso ne mora da žuri i može da potpiše ugovor i kada se završi prelazni rok.

Komentari / 0

Ostavite komentar