Ето од сутра Евертонов!

Камерунски ветеран договорио се са руководством клуба са Гудисона. У року од 24 часа очекује се његов потпис.

Фудбал 25.08.2014 | 23:00
Ето од сутра Евертонов!

Премијер лига ипак је судбина Самјуела Етоа (33) у позним играчким годинама.

Искусни нападач прошле сезоне носио је дрес Челсија, а у тек започетој играће за Евертон, јавља реномирани италијански новинар Ђанлука Ди Марцио.

"Камерунски офанзивац договорио се са Евертоном и у уторак ће проћи лекарске прегледе у свом новом клубу", написао је одлично обавештени извор.

Иако нису прецизирани услови сарадње две стране, познати су захтеви које је бивши играч Реала, Барселоне, Интера, Анжија и Челсија испостављао претходно заинтересованим клубовима.

Ето је и од Милана и од Ливерпула захтевао двогодишње уговоре, уз плату од 3,5 милиона евра по сезони. Недељно је од клуба са Енфилда захтевао 100.000 фунти, па је веома могуће да се у том оквиру креће и његов уговор са "карамелама".

Током боравка у Интеру, па касније и у Челсију, Камерунац је доказао да одлично може да одговори и захтевима крилног нападача. У Евертону ће му за место у шпицу конкуренција бити Аруна Коне, Ромелу Лукаку, Кевин Миралас, Кристијан Атсу, као и поново разиграни Шкотланђанин Стивен Нејсмит.

"Карамеле" су у прва два кола Премијер лиге освојиле исто толико бодова, ремизирајући и са Лестером у гостима и са Арсеналом на свом терену.

Коментари / 0

Оставите коментар