Eto od sutra Evertonov!

Kamerunski veteran dogovorio se sa rukovodstvom kluba sa Gudisona. U roku od 24 časa očekuje se njegov potpis.

Fudbal 25.08.2014 | 23:00
Eto od sutra Evertonov!

Premijer liga ipak je sudbina Samjuela Etoa (33) u poznim igračkim godinama.

Iskusni napadač prošle sezone nosio je dres Čelsija, a u tek započetoj igraće za Everton, javlja renomirani italijanski novinar Đanluka Di Marcio.

"Kamerunski ofanzivac dogovorio se sa Evertonom i u utorak će proći lekarske preglede u svom novom klubu", napisao je odlično obavešteni izvor.

Iako nisu precizirani uslovi saradnje dve strane, poznati su zahtevi koje je bivši igrač Reala, Barselone, Intera, Anžija i Čelsija ispostavljao prethodno zainteresovanim klubovima.

Eto je i od Milana i od Liverpula zahtevao dvogodišnje ugovore, uz platu od 3,5 miliona evra po sezoni. Nedeljno je od kluba sa Enfilda zahtevao 100.000 funti, pa je veoma moguće da se u tom okviru kreće i njegov ugovor sa "karamelama".

Tokom boravka u Interu, pa kasnije i u Čelsiju, Kamerunac je dokazao da odlično može da odgovori i zahtevima krilnog napadača. U Evertonu će mu za mesto u špicu konkurencija biti Aruna Kone, Romelu Lukaku, Kevin Miralas, Kristijan Atsu, kao i ponovo razigrani Škotlanđanin Stiven Nejsmit.

"Karamele" su u prva dva kola Premijer lige osvojile isto toliko bodova, remizirajući i sa Lesterom u gostima i sa Arsenalom na svom terenu.

Komentari / 0

Ostavite komentar