Бодирога неће на чело Партизана!

Потпредседник КСС задужен за мушку кошарку каже да (више) не гаји амбиције да постане председник ФК Партизан.

Фудбал 25.08.2014 | 20:30
Бодирога неће на чело Партизана!

Елиминација из квалификација за Лигу шампиона изазвала је велику буру у и око ФК Партизан, која је донекле ублажена исплатом дела заосталих примања играчима и запосленима.
Међутим, не могу се "избрисати" бројни апели, чак и из редова садашње управе, да клуб преузму нови људи, да у Хумску 1 уђе свежа крв...

Дејан Бодирога често је помињан као могући наследник Драгана Ђурића на челу клуба и зимус је чак изјавио да би му председничка функција у вољеном клубу представљала огромну част. Паралелно се причало да би могао да постане први човек ФИБА Европе (што се није догодило), па да ће наследити Драгана Ђиласа у националном Савезу.

У интервјуу за "Блиц" изнео је тренутна размишљања на те теме.

"Неумесне су приче усред припрема репрезентације да ћу постати председник КСС. Ово је време када треба причати о играчима и о селектору. Фудбал? То је већ излизана тема. Моји планови су везани за кошарку и ово чиме се бавим".

Говорећи о циљевима на предстојећем ФИБА Светском купу, Бодирога је навео да би пласман у четвртфинале био добар резултат, а после тога - ко зна. Медаља ће бити циљ на Европском првенству 2015.

Као лидера "орлова" види Милоша Теодосића ("Најбољи плеј Европе"), а сматра да су носиоци екипе још Крстић, Бјелица, Радуљица и Богдановић.

Коментаришући селектора Александра Ђорђевића, констатовао је да је "изузетно мотивисан", да "познаје кошарку до најситнијих детаља" и да смо "добили селектора на дужи период".

Коментари / 0

Оставите коментар