Bodiroga neće na čelo Partizana!

Potpredsednik KSS zadužen za mušku košarku kaže da (više) ne gaji ambicije da postane predsednik FK Partizan.

Fudbal 25.08.2014 | 20:30
Bodiroga neće na čelo Partizana!

Eliminacija iz kvalifikacija za Ligu šampiona izazvala je veliku buru u i oko FK Partizan, koja je donekle ublažena isplatom dela zaostalih primanja igračima i zaposlenima.
Međutim, ne mogu se "izbrisati" brojni apeli, čak i iz redova sadašnje uprave, da klub preuzmu novi ljudi, da u Humsku 1 uđe sveža krv...

Dejan Bodiroga često je pominjan kao mogući naslednik Dragana Đurića na čelu kluba i zimus je čak izjavio da bi mu predsednička funkcija u voljenom klubu predstavljala ogromnu čast. Paralelno se pričalo da bi mogao da postane prvi čovek FIBA Evrope (što se nije dogodilo), pa da će naslediti Dragana Đilasa u nacionalnom Savezu.

U intervjuu za "Blic" izneo je trenutna razmišljanja na te teme.

"Neumesne su priče usred priprema reprezentacije da ću postati predsednik KSS. Ovo je vreme kada treba pričati o igračima i o selektoru. Fudbal? To je već izlizana tema. Moji planovi su vezani za košarku i ovo čime se bavim".

Govoreći o ciljevima na predstojećem FIBA Svetskom kupu, Bodiroga je naveo da bi plasman u četvrtfinale bio dobar rezultat, a posle toga - ko zna. Medalja će biti cilj na Evropskom prvenstvu 2015.

Kao lidera "orlova" vidi Miloša Teodosića ("Najbolji plej Evrope"), a smatra da su nosioci ekipe još Krstić, Bjelica, Raduljica i Bogdanović.

Komentarišući selektora Aleksandra Đorđevića, konstatovao je da je "izuzetno motivisan", da "poznaje košarku do najsitnijih detalja" i da smo "dobili selektora na duži period".

Komentari / 0

Ostavite komentar