УС опен: Џеј-Џеј против БоЈо!

Дуел српских тенисерки у оквиру првог кола УС опена заказан је за понедељак између 19 и 20 часова по централноевропском времену.

Тенис 25.08.2014 | 14:35
УС опен: Џеј-Џеј против БоЈо!

Време је за последњи гренд слем турнир године - УС опен!
Титулу у конкуренцији тенисерки браниће Серена Вилијамс, док је мушки трон упражњен, пошто је Рафаел Надал због повреде одустао од наступа.

Српски тенис од понедељка ће у синглу представљати чак седморо тенисера и тенисерки, пошто су се Ђоковићу, Лајовићу, Ивановићевој, Јанковићевој и Јовановски придружили Филип Крајиновић и Александра Крунић, после победа у три рунде квалификација.

Прве ће на терен Јелена Јанковић и Бојана Јовановски и то у међусобном дуелу, њиховом четвртом на WТА турнирима (Јелена води 2:1).

Оне ће се састати на терену број 17, после меча Јужњи - Киргиос, чији почетак је заказан за 17 часова по централноевропском времену. Дакле, Српкиње сигурно неће кренути пре 19.00.

Јелена (10. на WТА листи) пре десетак дана је наступила у Синсинатију и испала у четвртфиналу од Серене Вилијамс, док је Јовановски (35) после пласмана у четвртфинале Вашингтона, крајем јула, везала три пораза на тврдој подлози - у Монтреалу, Синсинатију и ове недеље у Њу Хејвну.

Новак Ђоковић у локалу такође игра у понедељак, али ће у Србији већ бити уторак, око 2.30 ујутру, када најбољи тенисер света крене у надметање са Аргентинцем Дијегом Шварцманом.

Ако све буде по плану, тј. ако не буде кише, која у Њујорку често зна да поремети програм, Ана Ивановић против Алисон Риске (САД), Душан Лајовић против Јержија Јановича (Пољска), Крајиновић против Тима Смичека (САД) и Крунићева против Александре Питер (Пољска) играће у уторак у терминима од 17 часова па надаље.

Коментари / 0

Оставите коментар