Жељко Вулић и даље пркоси Милу Радишићу

Ближи се дан када ће власник Гранд трејда, бањалучки бизнисмен врло близак актуелним властима Миле Радишић, на „заслужени одмор" у КПЗ Туњице.

Република Српска 25.08.2014 | 12:21
Жељко Вулић и даље пркоси Милу Радишићу

Упркос свему, Бањалучанин Жељко Вулић изгубио је битку против овог тајкуна којем су власти РС издашно помагале.

Ипак он и даље брани свој посјед јер су институције задужене за то одбијале свих ових година да га заштите и исправе нанесену му неправду.

Жељко Вулић и даље паркира аутомобил на свом посједу пркосећи моћном тајкуну и корумпираним властима.


Извор: Истинито.цом

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

валтер

25.08.2014 11:54

Какве Туњице , у Зеницу ! Ту требамо да гајимо братство и јединство , лопове из Федерације саљите у затворе у Републици Српској , код лопова не постоји медју ентитетска линија !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адвокат

25.08.2014 15:30

Након избора, након што буду успостављени потпуно исправна полиција, потпуно исправно тужилаштво и потпуно исправно судство Републике Српске, сви који су учествовали у терорисању породице Вулић, посебно они из државних органа и агенција, одговараће пред Законом. Шта то значи, видјет ће. Републику Српску је враћена у 14-ти вијек, медјутим ето нас ускоро поново у 21-вом. Поједини споменути неће моћи доћи себи. Њихов проблем. Сазнат ћемо и ко је наручио убиство гдина Милана Вукелића, те Благојевића, итд. Сазнат ћемо и како су отимани сви остали плацеви по граду Бањалуци а не само та градјевинска парцела на којој се Жељко Вулић родио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

либуда у мјето каруђе

25.08.2014 18:37

Нико неце бити срецнији од породице Вулици и моје малекости када овај оде са власти, краду и отимају од сиротиње и капом и саком, ја ратујем са њима од 2008 године отели су ми све на сто сам имао право, у тој отимацини помогли су им СУДОВИ, ПОЛИЦИЈА, ТУЗИЛАСТВО и други послусници тако да јос нисам заврсио запоцети РАТ са овом власти, немам ста да једем а они се разбацују са мојим маркама наравно јос мало па це све да врате сто су отели а потом наравно дуга робија.

ОДГОВОРИТЕ