Željko Vulić i dalje prkosi Milu Radišiću

Bliži se dan kada će vlasnik Grand trejda, banjalučki biznismen vrlo blizak aktuelnim vlastima Mile Radišić, na „zasluženi odmor" u KPZ Tunjice.

Republika Srpska 25.08.2014 | 12:21
Željko Vulić i dalje prkosi Milu Radišiću

Uprkos svemu, Banjalučanin Željko Vulić izgubio je bitku protiv ovog tajkuna kojem su vlasti RS izdašno pomagale.

Ipak on i dalje brani svoj posjed jer su institucije zadužene za to odbijale svih ovih godina da ga zaštite i isprave nanesenu mu nepravdu.

Željko Vulić i dalje parkira automobil na svom posjedu prkoseći moćnom tajkunu i korumpiranim vlastima.


Izvor: Istinito.com

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

valter

25.08.2014 11:54

Kakve Tunjice , u Zenicu ! Tu trebamo da gajimo bratstvo i jedinstvo , lopove iz Federacije saljite u zatvore u Republici Srpskoj , kod lopova ne postoji medju entitetska linija !

ODGOVORITE
Name

Advokat

25.08.2014 15:30

Nakon izbora, nakon što budu uspostavljeni potpuno ispravna policija, potpuno ispravno tužilaštvo i potpuno ispravno sudstvo Republike Srpske, svi koji su učestvovali u terorisanju porodice Vulić, posebno oni iz državnih organa i agencija, odgovaraće pred Zakonom. Šta to znači, vidjet će. Republiku Srpsku je vraćena u 14-ti vijek, medjutim eto nas uskoro ponovo u 21-vom. Pojedini spomenuti neće moći doći sebi. Njihov problem. Saznat ćemo i ko je naručio ubistvo gdina Milana Vukelića, te Blagojevića, itd. Saznat ćemo i kako su otimani svi ostali placevi po gradu Banjaluci a ne samo ta gradjevinska parcela na kojoj se Željko Vulić rodio.

ODGOVORITE
Name

libuda u mjeto karuđe

25.08.2014 18:37

Niko nece biti srecniji od porodice Vulici i moje malekosti kada ovaj ode sa vlasti, kradu i otimaju od sirotinje i kapom i sakom, ja ratujem sa njima od 2008 godine oteli su mi sve na sto sam imao pravo, u toj otimacini pomogli su im SUDOVI, POLICIJA, TUZILASTVO i drugi poslusnici tako da jos nisam zavrsio zapoceti RAT sa ovom vlasti, nemam sta da jedem a oni se razbacuju sa mojim markama naravno jos malo pa ce sve da vrate sto su oteli a potom naravno duga robija.

ODGOVORITE