СДС: Влада Српске изгубила компас

Српска демократска странка тврди да је комплетна Влада Републике Српске на челу са премијером Жељком Цвијановић изгубила компас.

Република Српска 25.08.2014 | 08:54
СДС: Влада Српске изгубила компас

Кажу да Жељка Цвијановић данас не зна шта је обећавала јуче а сутра неће знати шта је причала данас јер се то види из њених изјава. У овој странци тврде и да је невјероватно да Жељка Цвијановић не зна ко ће да изводи радове на реконструкцији Клиничког центра у Бањалуци.

СДС упозорава да Жељка Цвијановић не може да буде предсједник Владе. Крајње је вријеме да се призна да је премијер заједно са комплетном Владом изгубила компас и да немају појма о томе шта се дешава у српској кажу у СДС-у.

Наводе примјере у којима је предсједник Владе у само неколико дана о истим стварима говорила различито. Прво је, подсјећају у СДС-у почетком августа најавила огроман извоз хране из Српске у Русију. Прије неколико дана изјавила је да Српска нема довољно хране за извоз, подсјећа Ненад Стевандић, посланик СДС-а у НСРС.

Предсједник Владе показала је елементарно незнање и у случају Клиничког центра када је изјавила да не зна и да је не занима ко је изводјач радова на Клиничком центру. Иако је предсједавала сједницом Владе, подсјећа Стевандић.

За разлику од актуелне Владе која ништа не зна, тврде у СДС-у, сљедећа предводјена СДС-ом знаће много више. У овој странци тврде да имају спремне планове за покушај опоравка Републике Српске након деветогодишње владавине СНСД-а.

БН ТВ

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

САША

24.08.2014 14:58

Знају, како не знају - не може незналица покрасти читав један народ и остати на власти два мандата.... Паметна је то багра....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЂУРЂА И М

24.08.2014 15:44

НИСУ ОНИ ПАМЕТНИ, НАРОД ЈЕ НАИВАН ВЈЕРУЈУЋИ ОВАКВИМ НЕЉУДИМА, САДА ЈЕ ТЕК НАРОДУ ЈАСНО, И ТО ЋЕ ПОКАЗАТИ ГЛАСАЈУЋИ ЗА ПРОМЈЕНЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миа

24.08.2014 15:50

СНСД више не зна шта да лаже. Данас једно, сутра друго. Један дан Република Српска стабилна држава, други дан држава у настајању, један дан Влада одлично функционише, други дан је потребна реформа. Па доста вас је више.

ОДГОВОРИТЕ
Name

уна

24.08.2014 16:32

Влада Српске користи много напреднију технологију за орјентацију од средњовјековног компаса.Зато се боље и сналазе од ових који знају само за компас-музејски експонат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око соколово

24.08.2014 16:35

Људи, схватите, они су у самртном грчу. Губе фотеље. Заувијек. Чекају их сећије и штокрле, кад се врате у своје "одаје" након друштвено корисног рада. Уз то, Жељкица је само портпарол Предсједника Владе, дјилкоша Милокрада. Као да је то неко битно мјесто, То може свака плавуша. Посебно ако се зна фино обући, и ако је комуникативна и питома. Њен највећи проблем је што је имала потпуно некомпетентне и неспособне министре који јој нису знали објаснити шта је најбитније да запамти и шта да каже кад је новинари нешто упитају. Ево на примјер Недељко Чубриловић. Тај не зна саставити ни једну једину исправну реченицу, чак и из десет покушаја. Замуцкује, покушава се исправити али увијек забрља. Потпуно је изгубљен. Погледајте на интернету његове изјаве па се увјерите. Три чисте нема ни о желејзничком, ни о друмском ни о водном ни о ваздушном саобраћају. А он је министар два пуна мандата. Зашто је он Додиков први министар? Зато што је партнер од повјерења. Потписао је све и једно прање пара кроз државна предузећа која су у његовом ресору. И остали министри су строге нуле. Нема потребе их наводити. Знате их добро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

недјо 2

24.08.2014 17:41

Мене стварно занима ста це и опозиција направит у празној куци. Боље се родит у сиромасној куци него дрзави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Душан

24.08.2014 18:44

Та изгубљеност је јасан доказ нервозе у њиховим редовима како се избори приближавају, па више ни сами не знају шта су све рекли и обећали овом народу али мислим да је и са тим готово и да октобар доноси промјене

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоро

24.08.2014 18:51

Подсјецате ме на Радикале из Србије када су побиједили на изборима а једва су дочекали када их је коалиција скинула. Хоћу рећи само прашињате а ништа конкретно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

спасоје

24.08.2014 20:02

неко мора почети да нас изводи из овог глиба у који су нас увели баја и компанија, лажући, крадући, разваљујући све око нас, уништавајући све институције и јавна добра, трошећи без кантара, зидајући себи баснословна примања, износећи новац из земље и т.д.????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВУКОСАВЉЕ

24.08.2014 23:14

Позивамо Гдина Босица Тадица Цавица да додју унасу опстину и да виде ста ради криминални тајкун ЉУБО ЦУБИЦ И НИСКОГРАДЊА уз усмени благослов мин КОВАЦЕВИЦ ЗЕЉКА И ДОДИКА И НАЦЕЛНИКА ОПСТИНЕ ЕЛВИРА ХАДЗИОМЕРОВИЦА експлоатису камен просирују локалне цесте све без иједне потрбне докуметације али они имају уговор са СТРАБАГОМ за камен за ауто цесту Свилај Одзак на преко двадесет милиона тако да су кримоси тј организована крими група пуном паром на оциглед народа краде дрзавне милионе ОПОЗИЦИЈО ДОДЈИТЕ И ОБИДЗИТЕ НАС И О БЕЦАЈТЕ ХАПСЕЊЕ ОВИХ КРИМОСА ИСВИ ЦЕМО ГЛАСТИ ЗА ПРОМЈЕНЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРЊАВОРЦАНКА

25.08.2014 06:26

ДОСТА ЈЕ СНСД ЛАГАО И ПОКРАДАО НАРОД, ВРИЈЕМЕ ЈЕ ДА УРАДИМО НЕСТО ЗА НАСЕ БОЉЕ СУТРА, ВРИЈЕМЕ ЈЕ ЗА ПРОМЈЕНЕ! ОКТОБАР ДОЛАЗИ И ИМАМО САНСУ ЗА БОЉЕ СУТРА. ИМАМО САВЕЗ ЗА ПРОМЈЕНЕ! ДОСТА ЈЕ БИЛО ОВОГ КОЛАПСА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

п

25.08.2014 06:31

Желка и Миле ових дана прелазе више километара од свих бањалучких таксиста заједно....јурцају у паници ко муве без главе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кобац

25.08.2014 13:33

Као да је имала ?

ОДГОВОРИТЕ